Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3701/4877 anonim ***** válasza:

D2!Azt inkább hagyjuk. Egész eddig dokikat hívogattam eredménytelenül.

A.

2023. dec. 20. 14:51
 3702/4877 anonim ***** válasza:

Az autoimmun dologgal kapcsolatban?

SK, ilyen lett a mai

[link]

Gyengusabb mint a tegnapi azért

De nem tudom most ki van akkor 😹🐒

D2

2023. dec. 20. 15:47
 3703/4877 anonim ***** válasza:
Sajnos én sem tudok jó hírekkel szolgálni :( elküldtek laborba vetvetlere és én doktornő logikai vizsgálatra Pco és amenorrhoea miatt :( kaptam képet is a perefeszkemrol hat eléggé szomorú vagyok. Mit jelent az hog kp telt hólyag mögött 65x40x28 mm-és adva uterusban graviditas nem található, 4mm-es endometrium ábrázolódik. Kicsit hülye vagyok illetve az van rajta ami lényeg higy pco szeru ovariumok :( Diagnózis: sze Kinder amenorrhoea és pcos :( S.K.
2023. dec. 20. 15:51
 3704/4877 anonim ***** válasza:
D2 lehet még ma sem lenne késő elkapni a párod! :) ha halvány akkor már megtörtént az ovu igaz? S.K.
2023. dec. 20. 15:53
 3705/4877 anonim ***** válasza:

Logikai vizsgálat?

Már megvolt a vérvétel ?

Miért vagy szomorú a kép miatt?

Szekunder amenorrhoea - net szerint lehet az orális fogamzásgátló elhagyásától

Graviditas meg, hogy nincs babád jelenleg a pocakban

Elvileg igen, megtörtént

De hátha a többiek jobban tudják a választ 😅

Cicim még nem fáj egyelőre csak minimálisan görcsölgetek

Hátha ma meg sikerül összehozni valamit 🥺 :/

D2

2023. dec. 20. 16:24
 3706/4877 anonim ***** válasza:

Pcos is vagyok aztán kicsit letörte a kedvem 😮‍💨 vervetelre laborba majd jovoheten megyek csütörtökön. Az endokrinologiát meg nem hívtam még fel.

Szerintem esély van azért még az esti összebújás sem lehet olyan késő😸 S.K.

2023. dec. 20. 16:33
 3707/4877 anonim ***** válasza:

PCO vagy PCOS?

Elvileg van különbség a kettő között

Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mik lesznek az eredményeid !

Drukkolok, hogy a lehető legkönnyebben kezelni tudjátok a problémát ! 🤞🏼🤞🏼

Kérdezőnél is vannak hasonló problémák, ha jól emlékszem

Ha visszatér, lehet tudna Neked mankót adni ezzel kapcsolatban 🥺

Cukorterhelésre nem küldtek ?

Elhiszem, hogy elszomorodtál, nagyon sajnálom, hogy ilyen eredményeket kaptál ! Bízzunk a legjobbakban mindenesetre ! 🤞🏼🤞🏼

D2

2023. dec. 20. 16:40
 3708/4877 anonim ***** válasza:
Hát D2 megfogtál. Az endokrinologiai beutalón az áll, hogy “kérem a beteg szakvizsgatát PCO és amenorrhoea sem miatt.” A nődokis legyen pedig van egyszer úgy írva hogy pco szerű ovariumok. A végén pedig hogy “Diagnózisok: szekunder amenorrhoea, Polycystás ovarium syndroma” úgyhogy fogalmam sincs mi lehet a kettő közti különbség 🧐 cukorterhelésre nem küldtek. Amiket olvasok mennyi az esélye annak hogy diétázni kell? 😩 nem is vagyok pedig túlsúlyos 🙀😿még jó hogy nem sutottem meg a mezes kalácsot még meg az islert majd kevesebbet sutok a férjemnek. S.K.
2023. dec. 20. 16:55
 3709/4877 anonim ***** válasza:

S.K mindenképp menj el terheléses cukorvizsgálatra. Ha van rá mód, legalább 3 pontosra! A szekunder amenorrhoea, ahogy D2 írta, lehet a tabi elhagyásátólis és a PCOSnek is több fokozata van. Szóval nyugi, az már hatalmas előrelépés, hogy ezek kiderültek, így van mit kezelni és nem vakon tapogatóztok. ❤️

Minden rendben lesz! 🥰 De a cukrot nézesd meg, tud vicces dolgokat csinálni az is....

M

2023. dec. 20. 17:27
 3710/4877 anonim ***** válasza:
Köszönöm a segítséget mindenkinek 😻 fel fogom hozni majd ezt a cukor vizsgálatot is! Kicsit bosszantott a váróteremben egy roma család volt két kis gyerekkel és a nő már a harmadikat hordja (kb 5 éven belül ez lesz neki a harmadik szerintem) és borzalmas ahogy kiabált a gyerekeivel “felpofozlak” “szétb… a fejed” stb. a gyerekek a földet firkálták filccel, szét szórták a szóró lapokat és nem szedték össze sem. Rájuk sem hederítettek a szülők. Egy putrit hagytak maguk után a folyosón. Más meg belegebed hogy lehessen akárcsak egyetlen kisbabája is… nincs igazság 😩 S.K.
2023. dec. 20. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!