Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3741/4881 anonim ***** válasza:

Mi már beleéltük magunkat ! :D szóval muszáj jól alakulnia a dolgoknak 🥹🤞🏼

Múltkor írtad, hogy lányod lesz :D azt csak a barátnőd megérzései miatt írtad vagy Te is úgy érzed ?

D2

2023. dec. 21. 11:18
 3742/4881 anonim ***** válasza:

D2! Csak lány nevem van, a családunkban nem születnek fiúk, illetve unokahúgomtól örököltem kb.2 kamionnyi lány ruhát. Szóval a saját érdekében jobban jár, ha lány lesz😉

A.

2023. dec. 21. 11:41
 3743/4881 anonim ***** válasza:

Hahaha

Aztán augusztusban kibújik a kis Kristóf akkor nagyon nevetek majd :D ❤️

Milyen nevek tetszenek Neked?

Amúgy durva mert fiú nevekkel én is bajban lennék. :D

Férjemnek semmilyen értelmes név nem tetszik, de eddig nem is mondott semmit se lányra sem fiúra csak annyit, ha nem tetszik neki ami nekem igen… 😩

Mondjuk nála az sem derül ki, hogy fiút vagy lányt szeretne-e jobban :D nem mintha választhatnánk.. 🤣 de ilyen néma gyerek sajnos …

Ebből donor lesz ha így folytatja 🤣

D2

2023. dec. 21. 11:46
 3744/4881 anonim ***** válasza:
16%

D2! Nyugi, nem lesz fiú. Teljesen kizárt.

Nem nevek. Egy konkrét nevem van úgy 20 éve, de természetesen nem árulom el, csak, ha megszületett.

A.

2023. dec. 21. 11:51
 3745/4881 anonim ***** válasza:

Ajjjj Aaaaa 😩😹

D2

2023. dec. 21. 11:59
 3746/4881 anonim ***** válasza:

Nekünk is évek óta meg van a lány nevünk... A fiú névvel igencsak bajban lettünk volna 😅

M

2023. dec. 21. 15:50
 3747/4881 anonim ***** válasza:
[link] Valakinek van valami véleménye erről? :) S.K.
2023. dec. 21. 16:37
 3748/4881 anonim ***** válasza:
100%

S.K ezt nem ismerem, én inofolicot ittam, nekem azt ajánlotta a doki, mondjuk nálam fel sem merült a PCOS, csak a cukorral voltak bajok.

Egyébként most voltunk a dokinéninél. Minden rendben. Szépen cseperedett, már 115g a becsült súlya. A 2 hét lemaradást nem növelte, sőt még 1-2 napot javított is rajta ☺️ Reméljük mostmár tényleg egyenesbe jövünk. A 32. héttől már mennem kell ctg-re, az előzmények miatt, de egye fene, ez legyen a legkevesebb, hogy hetente járhatok be Szegedre...😅

A! veletek minden rendben?

M

2023. dec. 21. 16:45
 3749/4881 anonim ***** válasza:

A! pont ezért lesz fiú mert mindenhol lány van a környezetedben 😁

F

2023. dec. 21. 16:47
 3750/4881 anonim ***** válasza:

M! Jaj, de jó! Ugye, mondtam, hogy semmi baja? Én ezeket másoknál nagyon tudom😁

Hát, elmentem kicsit dolgozni, útközben óriási vérzést hallucináltam, de szerencsére vaklárma volt🤣 Szerintem bekövetkezik a legnagyobb rémálmom, már januárra megőszülök.

F! Nagyon meglepődnék, ha fiú lenne, annyira elképzelhetetlen. Egyébként én régen azt mondtam, ha csak 1 gyerekem lehet, akkor az fiú legyen. (És ugye már tudjuk, hogy nem lesz több.) De mivel egyedül nevelem, a gyerek szempontjából, jobb, ha lány. Főleg, amilyen paramama vagyok, már most 🤣 De nem lenne baj, nekem mindegy, csak fura lenne. Legyen egészséges.

A.

2023. dec. 21. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!