Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3771/4885 anonim ***** válasza:
Én kedden megcsináltam kormom már vért izzadtam én is mire a végére értem 😹pedig extra kicsire csináltam de eltokoltem vele🤷‍♀️ imádom én is a húslevest 😻 kérdező! Na meg a kókusz kockát is😁 S.K.
2023. dec. 22. 22:00
 3772/4885 anonim ***** válasza:

Sima lakkal csináltad SK?

D2

2023. dec. 22. 22:09
 3773/4885 anonim ***** válasza:

Huuuhhu de rég jártam erre….megint🫠

Kb mire végigolvastam csajok elfelejtettem mire akarok válaszolni😂😂😂😂

Gyerek mellett jobban….aha, hat részletbe de kész lett két féle süti, közbe jön a gyerek foga🫠

Szerintem azon a fán én is lógni fogok idén, najo nem viccelek nyilván de idegörlő amikor a gyereked annyit eszik egy nap mint egy 3 hónapos…amikor hétfőn lesz 5🥹🥹 Olyan gyorsan megy az idő😭

Csajok drukkolok nektek továbbra is🤞🏼

L

2023. dec. 22. 22:57
 3774/4885 anonim ***** válasza:
100%

Kellemes Ünnepeket Lányok. 💗🥰 A Gratulálok, nagyon sokat küzdöttél érte 💗 augusztusi bébi 😍

Kérdező, én is nagyon remélem, hogy a bébi miatt vagy fáradékony 🤪🤭😘

L- nagyon együttérzek... 2 hete 60ml tápszert alig tudok beleimádkozni a gyerekbe alul jön két foga, eddig az éjszakát is átaludta, na de most kel 1x hajnalban és félálomba betol 200 milit... Reggel 7 körül még 200 milit aztán alszik 10ig... És kezdődik a harc egész nap az evéssel... 4 óránként 30-60 ml 🤦🏼‍♀️ pedig olyan jó evő volt 😭

Én kb semmit nem tudok sütni idén, mert az összes ajándékot én készítettem kézzel. És még holnap be kell fejeznem őket + csomagolni (a bébi haját öntöttem epoxygyantába medálnak, van akié marad medál, keresztanyukának karkötőbe csináltam, és lesznek kulcstartók is a család többi tagjának.) már 2 hete szenvedek vele. Ha szerencsém van sikerül összedobnom egy fél órás csokis pöffeteget vasárnap reggel. Ha nem, akkor legalább diétázunk 🤭🤭🤭Halászléről álmodni se merek... De bízom benne, hogy meglepnek egy tortával szülinapom alkalmából, másra nem is vágyom 🤤 Párom 1 hónapja azzal nyaggat mit kérek, ruhát? (úgyse tudom sehova felvenni) sminket? (nincs hova kifestenem magam, meg időm sem) nem is tudok mit kérni, mert most tényleg úgy érzem megvan mindenem. 🥰 A leányzó marha aktív, a hátról hasra fordulással próbálkozik, sajnos még nem jön

össze, borzasztó ideges miatta... Meg már én is 🤣🤦🏼‍♀️ Még egyszer kívánok mindenkinek szeretetben, boldogságban gazdag Karácsonyi ünnepeket 🥰💗 Teljesüljön minden vágyatok, álmotok 💗 Ölellek benneteket

R

2023. dec. 22. 23:47
 3775/4885 anonim ***** válasza:
100%

Fu R! Ugyan ez, de Beninek egyszerre 6 foga jön, hajnalba ha kel félálomba ő is benyom 210 ml-t, de ma reggel is pl 150….3 részletbe….ő hálisten végigalussza így is az estét de fuu, a nappal kegyetlen. Bár legalább a pépek mennek, most is megevett 180 g alma-banánt😍😍

Na a forgás, Beni lassan 1 hónapja próbálkozik😂😂 az oldalára fordul azóta majd kitöri a nyakát, de a lábával nem húzza magát tovább. 🫠🫠

Az ajándékokat nagyon átérzem, egy hete mondta a férjem menjek el fodrászhoz, körmöshöz, bárhova kapcsolódjak ki…😅😅 Rakattam pillát, 2 óra full chill😍 Aztán rájöttem kb senki nem fogja látni max babakocsis séta alatt, de sebaj😂😂

Nekem tegnap amúgy megevett 680 ml-t de basszus..abból vacsira tolt be 280-at ugyanis 14 órátol nem evett este 20-ig de legalább inni iszik…..hiába adok én már neki bármi gélt az ínyére, mint halottnak a csók.

Boldog Karácsonyt Lányok!💝💝🎄

L

2023. dec. 23. 10:49
 3776/4885 anonim ***** válasza:
100%

R, L akkor nekem azthiszem szerencsém van!😂

2 foga már kibújt alul de egyik sem viselte meg, felül jön neki szerintem most a következő 2, ahány ujja befér a szájába annyi van benn egyszerre. De ő eszik rendesen szerencsére. Hajnal 5 körül kel fel nekem enni de utána visszaalszik.

Minden irányban forog, de a hàtról hasra forgást preferálja inkább, àllandóan hason van. Viszont nekem sokat repülőzik, mert szeretne haladni előre, csak még nem jött rá a technikára.🤣

Napi 2x pürézünk már. De ő az elejétől tápszeres szóval hamar elkezdtem a ht-t

F

2023. dec. 23. 15:36
 3777/4885 anonim ***** válasza:

F!

Neked hány hónapos a pici? Bocsi kicsit kihagy az agyam😅 (tudom nostanába írtad)

Beni is kétszer pürézik, azt imádja is!😍

Na a repülőzést tegnap kezdtük, de képzeld ma elkezdte mind a két lábát húzni be a feneke alá és tolja is magát tovább!🤭

Hát én már fogakat kértem karácsonyra…☹️

L

2023. dec. 23. 15:45
 3778/4885 anonim ***** válasza:

5 hónapos múlt, 07.04én született.

Ő is tolja magát, de arcon😂😂 a kezeit egyelőre nem használja

F

2023. dec. 23. 18:35
 3779/4885 anonim ***** válasza:

L. Jesszus... A 6 az már valami 🤭🤦🏼‍♀️🤣🤣🤣 Ittis ez megy egész lány kicsavarodva olyan pozokat vesz fel, hogy csoda nem törik ketté, de a lábaival nembirja magát átlendíteni nagyon kis husi bébi 7 kg felett van 🤷‍♀️ a repülőzést néha ő is csinálja, mert tiszta ideg, ha nem éri el a játékokat 🤣🤣🤣🤣 és jár mindene mintha úszni próbálna feléjük. Mi is most fogjuk kezdeni a hozzátáplálást, mert Bogi baba is tápszeres 3 hetes korától. Most éjjel csak 5kor kelt aztán fél 11kor. Mormota mint az apja 🤦🏼‍♀️ de ez az esti altatás egyre rosszabb. Olyan szépen elszokott aludni... Most még kaja után fél órát dobálja magát. Akkorákat puffannak a lábai a matracon, hadonászik, szenved, forgatja fejét jobbra ballra, helyeszkedik. Katasztrófa. Végülis nem sír, csak szimplán kínlódik... Aztán miután lerúgja a kamerát és nem látom elalszik lassan 🤷‍♀️🤣 én is voltam múlt héten pillásnál meg körmösnél, legalább valahogy kinézzek már, ha már a fejem tetején egy gólya rakott fészket 🤦🏼‍♀️ Anyakonty forever, aztán mikor 3 nap után sikerül kibontani, mert rájövök, hogy a fésű meg én nem vagyunk spanok, kihullik a fél hajam 😭

R

2023. dec. 23. 22:52
 3780/4885 anonim ***** válasza:

R!

Beni is 8,5 kg😅😅😅 és 69 centi, kis “arányos”😂😂😂 (akkora tokája van).

Az altatás nem megy kézbe vagy valahogy? Nekem az vált be, aztán 20 perc után rakom le kb aludni. 😅

De hasra! Beni csak úgy alszik jól.

Na mi ketten vagyunk mormoták, az apja kevésbé😂 10-12 órákat alszik éjszaka egyhuzamba hálisten🙏🏼

Ah elvileg 6 hónap körül visszaállank a hormonok akkor abbamarad a kopaszodás….átérzem, én mostmár heti 1x eljutok hajatmosni akkor fesülködök😅 hát ez van #gyeskonty. 😂

L

2023. dec. 23. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!