Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
És akkor most mi a leghőbb forgatókönyv? 🥺 mik a kilátások?
Ha megteheted, hogy pihengess, akkor pihenj mindenképpen !
D2
D2! Nincs már Zs terv. Elegem van, feladtam. Ennél többet pihenni nem lehet. SEMMIT nem csinálok. A lakás rám rohad, én meg csak haldoklom, vagy alszom.
Szépen kivárom ezt a 7,5hónapot és ha meglesz még, besétálok szülni. Addig úgyse érdekel senkit a nyomorom.
Ja, és nevet változtattam. Ha túléli, Survivor lesz.
A.
Az én dokim még mindig szívesen fogad, ha meggondolnád magad :D
És nem 7,5hónap után akarsz először találkozni Szörvivel :D
A mammutnál rendel, elég könnyen elérhető tömegközlekedéssel
Barátnőd nem segít a lakást rendben tartani?
D2
D2! Barátnőm? Hát, az vicces lenne. Nem takarítónőnek tartom őket.😁
Köszi, de nem akarok már több turkálós embert, megint eggyel nőtt a számuk. Ha rajtam múlna, ennyi se lenne. Szépen megnéznének hasival és ennyi. Van elég bajom így is. A létezés is fáj.
A.
Gondolom újév után már tud fogadni valamelyik orvosod időpontot 😊
Nem egyeztettetek egyáltalán? Csak annyit, hogy kincs bent ?
Ez az autóimmun betegség ennyire fáj? Azzal orvos nem is tud mit tenni?
D2
SK te mikor mész dokihoz?
Kérdező, mi a helyzet?
Nálam megint kudarc hónap sajnos… már görcsölgetek, várom a mensit.. meg a márciust 🥲🥲
D2
D2! Na, autoimmun fronton a helyzet változatlan, nagyon fáj.
Terhesség fronton már az a minimális tünet is eltűnt, szóval a depresszió nőtt. De van egy jó hír is. Holnap megnéz a doki, szóval vagy így, vagy úgy, de eldől a dolog. Ennek nagyon örülök, csak rettenetesen félek, hogy rossz irányba dől ☹️
A.
SK.! Hát, nem bánnám, ha kiderülne, hogy nem a semmiért szenvedek másfél hete, mert ennél nagyobb fájdalmat el se tudok képzelni.
Na, akkor elmondom, nálunk, hogy volt ez az endokrinológián a kórházban.
1.hónap tizedike körül: Ne vicceljen, jövő hónapra nincs időpont, a következőre a kövi hónap első munkanapján lehet jelentkezni.
2.hónap 2. munkanapja személyesen: Á, sajnálom, már nincs időpont. Következő hónap első munkanapján lehet kérni az azt követő hónapra személyesen vagy telefonon. Telefonon csak 10 és 13között.
3.hónap: Mivel dolgozom, esélytelen személyesen, tehát telefon minden nap 10-től 13-ig. Felváltva foglalt vagy csak nem veszik fel. Jó munkaerőhöz híven munka közben lóg rajtam folyamatosan a telefon, majd kimegyek, ha egyszer szóba áll velem valaki. Hétfőtől csütörtökig megy ez. Csütörtökön végre felveszik, hogy közöljék, nincs időpont. 2 hónap múlvára a következő hónap...tudom, tudom, 1.munkanapjától...
4.hónap személyesen: Reggel fél 9, porta(8-tól van nyitva). Endokrinológiára??? Időpontért? Hááát, próbálja meg... Endokrinológia sor. Asszisztens az előttem lévőhöz: 29-re van legközelebb. Előbb nincs? Nincs. Asszonyom, reggel 6-tól itt az utcán állt a sor. Csoda, hogy tudok még adni.
Na, mondom szép kilátások. Én jövök. Kihez szeretne? Nekem már édes mindegy, csak ne a takarítónő legyen!🙄 Rendben, felszabadult itt egy időpont 10-én. Megfelel? Juhú! Röpke 5hónap utan bejutok😁
Szóval, ha állami kórház, akkor a telefont engedd el és első nap legyél ott nyitásra. Úgy talán van esélyed.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!