Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3811/4885 anonim ***** válasza:

A! Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen 🤞🤞

Nagyon durva ez az időpontfoglalós történet... 😬 még olvasni is idegörlő volt

E

2023. dec. 28. 10:00
 3812/4885 anonim ***** válasza:

Köszi E!

Drukkoljatok légyszi, most dől el, hogy van-e még remény. Én már kész vagyok teljesen.😮‍💨

A.

2023. dec. 28. 14:07
 3813/4885 anonim ***** válasza:
Na mizu A? Rólam levettek 3 vagy 4 ampulla vért, oda fordultam kérdeztem hogy ez mind az enyém? 😹 majdnem megkérdeztem azt is hogy ebből Afrikába is kuldenek a betegeknek vagy mehetek tovább a dolgomra?😹 kocsiban várt egy jó kave már 😹 aztmondtak küldik az eredményt az ügyfélkapura kb 2 hét. Ahhoz se értek… 😮‍💨 S.K.
2023. dec. 28. 14:24
 3814/4885 anonim ***** válasza:

A! Nagyon nagyon szorítok! 🤞🤞🤞🤞🤞

S.K. 2hét!? Te jó ég, hát mi tart addig? ez valami tenyésztéses vérvizsgálat vagy tényleg Afrikába küldik? 😅Cukorterhelés is volt?

M

2023. dec. 28. 14:46
 3815/4885 anonim ***** válasza:
M! Ez csak egy szimpla vérvétel 😹 az ünnepekre fogták. Most van mire 😸A!!! Jelentkezz már úgy szorítok erted❤️ S.K.
2023. dec. 28. 15:49
 3816/4885 anonim ***** válasza:

Itt vagyok. Hát, nem mondanám, hogy megnyugodtam. Nincs szívhang ☹️ Szerintem már kéne lenni, mert vagyok vagy 6+4. Ő azt mondta méret alapján 6+3 és szívcső pulzálás sejthető. Erre még nem meri azt mondani, hogy van szívhang, mert nem szokták. Jövő pénteken megyek kontrollra, az fogja eldönteni, mert akkor már mindenképpen kell. Szerinte jelen állás szerint reménykedjek tovább nyugodtan, mert ez így most rendben van.

Megnyugodtam egy 10-20 másodpercre, de sajnálom, lekéstétek, elmúlt 🤣

A.

2023. dec. 28. 15:56
 3817/4885 anonim ***** válasza:
100%

A! Tessék csak megnyugodni! ☺️ Visszakerestem, én 6+1 en voltam, akkor még egyáltalán nem volt szívhang még szívcső pulzálást sem említettek, 7+0 volt a kontroll, akkor már volt szívhang, és hivatalosan is megállapították a terhességet. Úgyhogy hajrá! 🤞 És az sem baj ha antiterhesnek érzed magad, még eztán jön a java 🤭

M

2023. dec. 28. 16:15
 3818/4885 anonim ***** válasza:

S.K. ezek a kifogások 🤦🏼‍♀️ Remélem azért nem lesz 2 hét, tudván hogy kb beledobják egy gépbe és az adatok 3/4ét az méri meg értékeli....

M

2023. dec. 28. 16:16
 3819/4885 anonim ***** válasza:

S.K Hihetetlen tényleg, hogy ilyenkor tényleg a fű se nő sehol... :/

A! Szerintem ez eléggé pozitív hír volt. Drukkolok, hogy ez az egy hét jobban teljen. 🤞🤞

Tegnap eljutottam tesztet venni, így csináltam ma egy predit, és az összehasonlítás miatt egy xepilt is.

Ilyenek lettek

[link]

[link]

Kértem időpontot a dokihoz. Addig már nem akarok tesztelni.

Január 19re kértem időpontot, hogy addigra már biztos lásson valamit (remélhetőleg)

E

2023. dec. 28. 20:29
 3820/4885 anonim ***** válasza:

Eeee juj de jó 🤩🤩🤩🥰 nagyon szépek !

Képzeljétek, nekem megvan az első kb szemmel ki nem vehető második csíkom 😂 gondolom szellemcsík vagy mi az, de így is nagyon büszke vagyok 🤣 ilyet sem sikerült eddig összehozni/kifogni a tesztek közül

Szerintem annyi ideig nézegettem, hogy megjelent rajta 🤣

Caspernek hívom 🥹🥹🥹

Ja és persze holnapra fixen megjön 🥸🤪

[link]

Gyönyörködjetek :D amíg el nem tűnik hahah

A, na mindig egyre jobban várom fejleményeiteket !!

Viszont akkor növöget a kis Szörvi 🥹 ha jól értelmezem

SK 😩 battyameg… mindent is megnéznek belőle ? :D jól bírtad a vérvételt?

Hamar találtak vénát?

D2

2023. dec. 28. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!