Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3751/4882 A kérdező kommentje:

Sziasztoook

Végeztem a vizsgákkal, minden sikerült eddig :3

F! hú de kitartó vagy, de te írtál már ide nem? Vagy rosszul emlékszem?

Örülök neked nagyon, főleg hogy az elejétől kezdve olvastál minket! :))))

M, istenem dejóóó, úgy szurkoltam !! :33 (sok szívecske) , gondoltam rátok sokat! Remélem már megnyugodtatok :))

A novafamot sokat dicsérik! pcosnél mindenképpen kell mioizonitol:))

Én most nézettem progeszteront, szorítsatok! Vasárnap tesztelek:)

2023. dec. 21. 20:18
 3752/4882 A kérdező kommentje:
D2, SK a ti helyzeteteket holnap olvasom, mert már ferdén néz a férjem hogy kaputozok és nem foglalkozom vele :D
2023. dec. 21. 20:19
 3753/4882 anonim ***** válasza:

A, az első terhességemmel én pont forditva voltam. Környezetünkben mindenhol fiúk vannak, meg abszolút nem vagyok az a nagyon rózsaszín csajoskodó csaj, meg vilàg èletemben fiút képzeltem el magamnak és emiatt biztos voltam benne, hogy lànyom lesz. Úgy lett.. Egyébkènt nyilvánvalóan felhőtlen volt a boldogságom lànnyal is. De most másodszor meg biztos voltam benne hogy fiú lesz, mert az ilyen vesztesègek után az esetek 90%-àban ellenkező nemű baba születik. De jobban is örültem neki. Mármint azért mert nehezebben éltem volna meg az egészet, ha ismèt làny… Viszont abban is szinte biztos vagyok, h ha még 5 gyerekem lenne(annyi nem lesz🤣) mindegyik fiú lenne. Szerintem nekem többet nem lesz lányom.😕

Kérdező, igen, írtam már az elején

F

2023. dec. 21. 21:03
 3754/4882 anonim ***** válasza:

F! Igen, a természet ezt nagyon okosan csinálja, hogy a veszteségek után ellenkező nemű születik.

Én örülnék fiúnak is, de annyira elképzelhetetlen, hogy kellene egy kis idő, amíg felfogom. Meg szerintem a környezetemnek is. 20 éve a választott néven emlegetik a leendő gyerekem 🤣 Meg hát, ugye úgy tudtam, hogy nem volt ovu, de így, hogy volt, biztos, hogy jóval az akció után. Olyankor is nagyobb az esély a lányra. Azért sajnálnám nagyon, mert a drága unokahúgom sokezer kilométerre van tőlem és úgy szeretném használni a kis cuki babaruháit. Nem sok uniszex van😂

A.

2023. dec. 21. 21:22
 3755/4882 A kérdező kommentje:
50.60 mmol a progeszteron o.o !!! annyira örülök, végre van peteérésem!!! :DD
2023. dec. 21. 21:36
 3756/4882 anonim ***** válasza:

Nagyon kiváncsi vagyok már a névre. Fiú nevet tényleg nagyon nehéz találni nekünk is nehèz lenne mégegyet vàlasztani 😊 Amugy nekem mindkettő terhességem ovu előttiből fogant.

A környezetedet amúgy nem fogja foglalkoztatni, hogy hol van az apuka? Megszàllt a szentlélek karàcsony alkalmàból😂 Mit mondasz majd nekik?

F

2023. dec. 21. 22:04
 3757/4882 anonim ***** válasza:

Én arra lennék kiváncsi, hogy a donor mit szól majd ha jövő hónapban nem jelentkezik be nála A a termésért 🤓🤪

Mondjuk nekünk még elhozhatod azért :D

Én azt hittem, hogy peteérés előttiből esélyesebb a lány, utána pedig fiúk

De hát annyi mindent olvasok, hogy azt sem tudom, hogy én fiú vagyok-e vagy lány néha.. 🙈😸

F, a lényeg, hogy most jelenleg mindened megvan amire valaha vágytál 🥹🙏🏼🙏🏼

Kérdező, ezigennn beindultak a dolgok látom 🙈👀

Most hanyadik nap vagy ?

D2

2023. dec. 21. 22:22
 3758/4882 anonim ***** válasza:

Valaki engem is igazán megszállhatna most már 😹😹ajjjjj

Kérdező, amúgy nagyoooooon ügyes vagy ! Jó sokat készültél rá, pihenj egy jooooo nagyot

Meg mást is egy jó nagyot :D vezesd le a feszkót 😛

Peteérés tájékán tudtátok együtt lenni?

D2

2023. dec. 21. 22:24
 3759/4882 anonim ***** válasza:

F! De, biztos meg fogják, de nem hat meg. Nem vagyok az a környezetnek megfelelő típus. Én se dumálok bele az ő dolgukba.😁

D2! Neeem, az nem úgy van. A donorral minden meg van beszélve, de nem tudna meglepődni, mert egyébként is a lombik jönne nélküle.

A.

2023. dec. 21. 23:01
 3760/4882 anonim ***** válasza:
Megy a tv-ben ez a reklám az “ó szép fenyő ő szép fenyő mikor lesz már csecsemő?” Nemtudom hányan láttátok de már hallom a nagy kérdést így az ünnep közeledtével 😹 A örülök hogy minden rendben lett és a pici igazi harcos és ragaszkodik hozzád😻😻 D2 a hozzászólások amiket írsz egyszerűen imádom! Mindig olyan vidáman fogsz fel mindent! 😹❤️ kérdező! Neked pedig gratulálok a vizsgákhoz! F! Nálunk a nev választás olyan hogy mind a ketten teljesen máshogy gondolkozunk kedves férjemmel 😹😮‍💨 egyébként mi az a mioizonitol? Tudom Google a barátom de a ti véleményetek nekem többet számít 😸 S.K.
2023. dec. 22. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!