Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Magára a tüszőrepedésre gondolsz ? Honnan tudod, hogy neked nem lett belőle? :O
Igen, látta a tuti szerencsére 🥹a kis szökevényt 😹
Csak annyira mondta, hogy ez este megreped :D csodálkoztam, hogy nem azt mondta, hogy egy-két napon belül
D2
SKKKK nem mondod ? 😹 én a sportszeletes szaloncukron gondolkodtam … :P
Bár minket abszolút nem hoz lázba a karácsonyi dolog 😅 így még nem is néztem szaloncukit
Jaj tényleg, te hőből látod mi a helyzi ….
Én majd márciusban leszek okosabb 🤣🤣 addig meg maradok a seggemen az esélytelenek nyugalmával …
D2
D2! Szerintem ma szexelj, abból nem lehet baj😉
S.K.!Fúúúj! Még jó, hogy nem eszek szaloncukrot.
Erről eszembe jutott, amikor szokás szerint végig lúzerkedtem a napot, majd, az indulás után 20 méterrel defektet kapott alattam a troli a hídon 🤦🏽♀️Mivel hídon voltunk, nem nyithatta ki az ajtót, ezért lyukas gumival végig döcögtünk egy megállót, vagy 40 perc alatt. Mivel már mindenhonnan elkéstem, ahonnan lehetett, az esélytelenek nyugalmával elővettem a Sport szeletem, beleharaptam és ott volt benne egy...fanszőrzet szál🫣🤮
A.
Sziasztok!
Lányok vki szokott használni olcsó david hcg tesztet?
Mondják, hogy nem jó fajta teszt.
Ez miben nyilvanul meg?
Cirma
S.K.! Lassan át kell írni a kérdést "Ki mikorra várja?"-ra🤣Mondjuk akkor én kakukktojás leszek.
A.
Most nekem is lett rajta egy halvány csík, furcsalom.
Szerintem nem jó a teszt.😃
Cirma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!