Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3671/4877 anonim ***** válasza:

Magára a tüszőrepedésre gondolsz ? Honnan tudod, hogy neked nem lett belőle? :O

Igen, látta a tuti szerencsére 🥹a kis szökevényt 😹

Csak annyira mondta, hogy ez este megreped :D csodálkoztam, hogy nem azt mondta, hogy egy-két napon belül

D2

2023. dec. 19. 16:32
 3672/4877 anonim ***** válasza:
Hiába volt a teszt erős, azthittem másnap ovulálni fogok de a hőm nem ment fel maradt ugyanúgy alaphőmérsékleten mint amennyi átlagosan szokott lenni. Ebből már kisakkoztam pár nap mérés után hogy ismét kimarad a menstruációm majd és így is lett 😩 holnap ilyenkor már okosabb leszek végre :) aki milka szaloncukrot vesz az meg jól vigyázzon mert idén is volt egy olyan ami úgy volt csomagolva hogy bele van harapva 😹 tavaly ugyanígy jártam 🤷‍♀️ S.K.
2023. dec. 19. 16:48
 3673/4877 anonim ***** válasza:

SKKKK nem mondod ? 😹 én a sportszeletes szaloncukron gondolkodtam … :P

Bár minket abszolút nem hoz lázba a karácsonyi dolog 😅 így még nem is néztem szaloncukit

Jaj tényleg, te hőből látod mi a helyzi ….

Én majd márciusban leszek okosabb 🤣🤣 addig meg maradok a seggemen az esélytelenek nyugalmával …

D2

2023. dec. 19. 17:19
 3674/4877 anonim ***** válasza:

D2! Szerintem ma szexelj, abból nem lehet baj😉

S.K.!Fúúúj! Még jó, hogy nem eszek szaloncukrot.

Erről eszembe jutott, amikor szokás szerint végig lúzerkedtem a napot, majd, az indulás után 20 méterrel defektet kapott alattam a troli a hídon 🤦🏽‍♀️Mivel hídon voltunk, nem nyithatta ki az ajtót, ezért lyukas gumival végig döcögtünk egy megállót, vagy 40 perc alatt. Mivel már mindenhonnan elkéstem, ahonnan lehetett, az esélytelenek nyugalmával elővettem a Sport szeletem, beleharaptam és ott volt benne egy...fanszőrzet szál🫣🤮

A.

2023. dec. 19. 17:22
 3675/4877 anonim ***** válasza:
D2! Azért bízom benne nagyon hogy márciusig azért összejön nektek a baba🥰🥰🥰 remelem a doktor ad valami csodaszert amitől elindul a menstruációm. Mert a második is késik már 3 napja😹 tegnap volt egy erősebb görcsöm azthittem végre megtörténik, de semmi 😮‍💨 S.K.
2023. dec. 19. 17:26
 3676/4877 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Lányok vki szokott használni olcsó david hcg tesztet?

Mondják, hogy nem jó fajta teszt.

Ez miben nyilvanul meg?

Cirma

2023. dec. 19. 17:29
 3677/4877 anonim ***** válasza:

S.K.! Lassan át kell írni a kérdést "Ki mikorra várja?"-ra🤣Mondjuk akkor én kakukktojás leszek.

A.

2023. dec. 19. 17:30
 3678/4877 anonim ***** válasza:
A! 😹😹😹😹 micsoda???😹😹😹 úgy látom valakik nagyon szórakozottak a csoki gyárakban😹😹😹 micsoda napjaid vannak neked valóban 😹❤️ S.K.
2023. dec. 19. 17:32
 3679/4877 anonim ***** válasza:
A! Igazad van rossz csoportba írtam ezt a mondatot 😹 lehet nyitok egy ilyen kérdést hogy ki mikorra várja 😹Cirma! Nekem LH tesztem van csak ebből ami 10-és egész jó. Terhességi tesztet nem tudok ajánlani mert nekem mindig pozitív volt minden teszt aztán meg sincs belőle baba😹S.K.
2023. dec. 19. 17:34
 3680/4877 anonim ***** válasza:

Most nekem is lett rajta egy halvány csík, furcsalom.

Szerintem nem jó a teszt.😃

Cirma

2023. dec. 19. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!