Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3651/4874 anonim ***** válasza:

Elírták? És mit írtak el? :O

Akartam kérdezni a nyálkahártyáról de annyi mindent csacsogtam, hogy kiment a fejemből 😩

Az az uh-s fotón nem látszik?

Kérdezni szerettem volna, hogy ez a meddőségi klinikás dolog hogyan működik? 🥺

Megpróbálok utána olvasni normálisan is…

Be mész, mondod kihez jöttél és utána mi történik?

D2

2023. dec. 18. 20:00
 3652/4874 anonim ***** válasza:

Most esik le, hogy nem írták el 🤓😬😬

🙏🏼🤞🏼🤞🏼

D2

2023. dec. 18. 20:01
 3653/4874 anonim ***** válasza:
D2 hahah ez jó kis video volt 😹 sokat sosem veszek mondjuk max 10 zseleset meg egy doboz milkásat ez el is szokott kopni 😹 nagyon jó az ultrahang fotód! 😸😸😸 S.K.
2023. dec. 18. 21:15
 3654/4874 anonim ***** válasza:

D2, nyugi először bennem is megállt az ütő, hogy tényleg elírták A laborját, aztán nekem is leesett... 😅

A, ne hozd ránk a frászt... mikor is mész legközelebb vérvételre? És Cuki dokihoz?

Mi csütörtök.du. megyünk UH-ra, nagyon kíváncsi vagyok mennyit cseperedett a kisasszony. Remélem szépen összeszedte magát, bár az utóbbi napokban megint rengeteget mocorog, megbolondul, ha front van...

Tegnap este óta nem érzem olyan túl jól magam, nagyon fáradt vagyok, fájdogál a fejem, este is nagyon rosszul aludtam, gondoltam a frontok most ütöttek be... ahham... reggel 140/93 volt a vérnyomásom, most az előbb meg 158/87. Eddig tökéletes volt, 120-125 körül. Nagyon remélem hogy ez most tényleg csak a front és nem más.

Este még rámérek és ha nem javul, akkor holnap kórház, úgy is olyan régen voltam már 🙄

M

2023. dec. 19. 12:48
 3655/4874 anonim ***** válasza:

M! Nyugalom, elég, ha én pánikolok😂

Most ebédeltem, utána tök jó hányingerem lett, de sajnos nem tudom kiélvezni, mert el kell indulnom dolgozni.🤣 Plusz az alhasam is fájdogált kicsit, ettől megint jól bepánikoltam nyilván. Nekem semmi se jó.

Holnap ráadásul meg kell látogatnom egy influenzás rokonomat😭Soha jobbkor. Szerintem szkafandert veszek.

Vérvétel holnap. Ha az rendben lesz, akkor 29-én doki.

A.

2023. dec. 19. 13:13
 3656/4874 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy ennyire hiányzik a rosszullét 🤣 Én úgy örültem, hogy megúsztam! Az elején volt egy kis émelygés de semmi hányinger, hányás... mensi szerű görcsök voltak, de az sem volt vészes.

Szorítok, hogy minél rosszabbul legyél, csak hogy megnyugodj!🤣😘

M

2023. dec. 19. 13:35
 3657/4874 anonim ***** válasza:

M! Köszi 😁Mondjuk az se az igazi, mert ha jön és egy nap véletlenül nem jelentkezik, akkor tudjuk, mi következik... PÁNIK!😯

A.

2023. dec. 19. 13:40
 3658/4874 anonim ***** válasza:

Várjál M, mert a múltkor 10percig rosszul volt, akkor meg az nem volt jó 😹❤️

A fronttól én is kivagyok, megértem Ivit 🥹

A, ott van benned egy élet :D azért ne gondold, hogy zavartalanul kuckózgat ott magának 🤪

SK is megy lassan dokihoz, szerdán ha jól emlékszem 😊

D2

2023. dec. 19. 13:41
 3659/4874 anonim ***** válasza:

A te melyik meddőségiben voltál, megkérdezhetem?

Tényleg hónapokat kell várni miután először oda telefonál az ember?

D2

2023. dec. 19. 13:59
 3660/4874 anonim ***** válasza:

D2! Hagyjatok, most alig várom, hogy elérjek egy vécét, mert tuti, hogy van valami. Mi van, ha vérzek?😭

A.

2023. dec. 19. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!