Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3531/4874 anonim ***** válasza:
D2! Hat ez fantasztikus volt olvasni haha😹😹😹😹😹😹 reméljük a gyereked nem örökli majd tole ezt s “borsó imádatot” 😹😹S.K.
2023. dec. 11. 19:32
 3532/4874 anonim ***** válasza:

Az én férjem sem kutya... de D2 a tiéd mindent visz! 😅 Mi lenne velünk ha ők nem lennének.... (nyugodt életünk 😂 😜)

M

2023. dec. 11. 20:17
 3533/4874 anonim ***** válasza:

M! Na, az nem biztos! Kicsit mondjuk lehet, tényleg nyugodtabb 🤣

A.

2023. dec. 11. 21:00
 3534/4874 anonim ***** válasza:

Felfújódik tőle :D amit megértek meg minden mert én is rengeteg mindentől fújódom.. sőt 😅a pohár víztől is :D

De azért bárhogyan is nézzük el van kapatva .. 🤓🙈

Gyermek ügyben pedig kőkeményen imádkozom igen :D de inkább legyen olyan mint a férjem mintsem anyum. :D én akkor költözök elfele otthonról… anyum nagyon nagy forma, de most éli kb a 4.tinédzser korát mióta ismerem.. nincs bírás a nővel 🤣

A, ha lesz kedved írd majd meg, hogy mi volt a vérvételen illetve az eredményt ! Nagyon-nagyon szurkolok

Valamiért jó érzéseim vannak ha rátok gondolok 🥺 sőt miközben pakoltam ki a mosigépet, bevillant egy érzés a nemével kapcsolatban is… de nem akarok nagyon előre szaladni szóval türelmesen (dehogy vagyok türelmes majd meghalok, hogy kiderüljenek a dolgok 🤣) várok 🥹🤞🏼🤞🏼

Ti csajok, hogy vagytok?

M ugye boldog vagy ? ❤️

SK? 😏

Mindenki írja mi a szitu 🥹

D2

2023. dec. 11. 23:03
 3535/4874 anonim ***** válasza:

D2! Én gyerekkoromban a bableveset szerettem bab nélkül, de nekem senki nem szedte ki, magamnak kellett megoldani☹️

Hát, maga a vérvétel, remélem, eseménytelen lesz, nem ájulok el, ahogy szoktam😂Az eredményt meg persze elküldöm, de csak akkor, ha meg merem nézni.

Érdekes, de most én se érzem még úgy, mint az előzőnél, hogy tuti nem marad meg. Inkább csak a rossz előzmények miatt, meg ugye a realitás. Ez se indult túl jól, meg hát lássuk be, nem szokott nekem olyan szerencsém lenni, hogy bármi is sikerüljön.

Nyugi, barátnőm nem finomkodott, megálmodta a szülésem és megmondta a nemet is. Meg azt is, hogy császárom volt. Mondom, akkor legalább Cuki doki műtött? Azt mondja nem. Hát, akkor ki? Senki. Senki??? Jó, egyedül akarok szülni, de azért nem ennyire🤣

A.

2023. dec. 11. 23:37
 3536/4874 anonim ***** válasza:
D2 a testhőm zuhanó repülésben van, úgyhogy már fogalmam sincs hogy mi van.. már nagyon várom hogy elmenjek orvoshoz és rázúdítsam a világ fájdalmát is 😹ma van az 54. ciklusnapom, remelem meg jön a nemvárt a héten vagy valami ilyesmi 😹 A! Renelem a sok türelem meghozta végre a gyümölcsét neked😻 S.K.
2023. dec. 12. 05:19
 3537/4874 anonim ***** válasza:
100%

D2 azt azért nem mondanám, hogy felhőtlen a boldogság... múlt héten voltam Szegeden vedőnőnél. Ott úgy működik a terhesgondozás, hogy mindig van bent nőgyógyász és mindig van UH. Gyorsan meg is nézett a doki, általában csak a szívhangra néz rá, hát most méregetett is, vesztünkre. 🤦🏼‍♀️ Ugyanis pont ugyan akkora méreteket mért, mint amit 1 hete a klinikán, ergó 1 hét alatt nem nőtt semmit!? Mostmár eszem f*szom megáll, de tényleg 🤷🏼‍♀️

Holnap megyek a dokimhoz, ott majd kiderül minden.

A férjem már mondta hogy mostmár hagyjam ki az ultrahangokat, mert mindig azzal van a gond 😅 ha csak ez így működne....

Egyébként amíg nem lát doki, addig mindig jól vagyunk 😀 Most a frontokkal megint sokat tornázik a kisasszony, remélem ha egyszer kibújik elfelejti a tornát, mert huszon évesen dobhatja ki a térdeit, mint az anyja...

A! Hát azért reméljük nem kell magad megcsászározni 🤣 Tudjuk hogy sz*r egészségügy, de ennyiree!? Vagy lehet, home office-os online szülésed lesz. Haladni kell a korral ... 😅😂

M

2023. dec. 12. 08:32
 3538/4874 anonim ***** válasza:

M! Tényleg kerüld el az uh.-kat, csak paráztatnak. Nincs itt az égvilágon semmi baj!

Én totál antiterhesen keltem. Semmi bajom. Már a mindjárt megjön érzés is elmúlt 😭 Azt hittem, ha véletlenül nem lesz rossz a mai eredmény, megnyugszom kicsit, de esélytelen. Már akkor is csak para lenne. Ha este még el sem alszom munka közben, akkor végképp elengedem☹️

A.

2023. dec. 12. 12:39
 3539/4874 anonim ***** válasza:
100%

A,ezt te most direkt csinálod?! Hogy lehet ennyire negatívan hozzáállni?! Mi lenne ha egyszer az életben tudnál valaminek örülni és tudnál bízni benne, hogy veled marad? Miért kellene terhesnek érezned magad kb 4-5 hetesen? Lehet egyáltalán nem lesz rosszulléted és a 20. hétig ugyanúgy fogod magad érezni, mint most. Akkor minden héten lemondasz róla, mert nem hánysz,mint a lakodalmas?! Honnan tudod milyen a terhes érzés?! Nem voltál még. Én voltam háromszor és nincs olyan hogy terhesnek érzem magam. Hanem tesztelek és pozitív és tudom, és hiszem hogy ott van, és bízom benne és örülök neki. Nagyon sokat számítanak a lelki dolgok. Kérlek bízz magadban és a babádban!

HD

2023. dec. 12. 12:53
 3540/4874 anonim ***** válasza:

HD! De voltam, akkor is így indult és tudjuk, mi lett a vége. Végre megszoktam ezt a k.rva idegesítő mindjárt megjön érzést, aztán mától semmi. Mindenhol csak azt olvasom, nyúlnak a szalagok, nő a méh, hormonok, ilyen szúrás, olyan görcs, hát nekem a nagy semmi! Első jel lehet még a mell változása. Így leszakad, úgy leszakad, mellbimbó így, úgy, amúgy... Hát, nekem a nagy semmi. Konkrétan, mint egy férfié. Hogy lehetne ebben bízni? Még olyan tüneteim sincsenek, amit konkrétan a progreszteron okoz, pedig azt 2 pofára eszem🤣

Értelek, hogy te megnyugszol, mert neked a nagy semmi 3x is pozitív dolgot jelentett. Nekem viszont erről csak negatív tapasztalatom van. Nagyon nem mindegy!

A.

2023. dec. 12. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!