Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3471/4885 anonim ***** válasza:

Megpróbáltam pihenő pályára vonulni kicsit, visszavenni a folyamatos munkából, lazábban venni a dolgokat.. nehéz mert ami mondjuk munka közben mást nem zavar pl a rendetlenség meg káosz az engem igen, mert így lettem a legelső munkahelyen szocializálva … ezek a maiak meg szarnak mindenbe kb 😅állnak a saját retkükbe…

Amikor újra munkába tudtam állni, dolgoztam egy ideig aztán megcsináltam közben egy tanfolyamot, amiben majd lehetőleg a jövőben szeretnék majd dolgozni .. a tanfit azért kezdtem el, hogy ha meg lesz a baba nem más ossza majd be lehetőség szerint az időmet… ne kelljen könyörögnöm, hogy a saját gyerekem óvodai ballagására eltudjaj menni meg ilyesmik tudod..

Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy nem jön össze időközben a babszem 🥺 másképp is kalkuláltam a dolgokkal

Nekem valami lehet a háttérben amiért szorongok, fizikai tünetekkel egybekötve .. előtte nem voltak ilyen problémák.. szerintem kiégtem és előjöttek ezek valamitől :/

egy évig kb pszichológusoztam is 😊 ha van jó szakember akkor jó a közös munka.. ha esetleg nyitott vagy az ilyesmire 😊

Most akupunktúrára járok, baba és stressz/szorongás miatt is 🤞🏼🤞🏼

D2

2023. dec. 5. 21:03
 3472/4885 anonim ***** válasza:

Na most, hogy leírtam a nyomoromat… 😹 dolgozom azon, hogy meglegyen a megoldás 😇😇

Apró léptekkel haladás is haladás

D2

2023. dec. 5. 21:12
 3473/4885 A kérdező kommentje:

Boldog Mikit team ❤️❤️❤️❤️😁😁

M szerintem is nagyon szép!

D2 milyen tanfolyamot végeztél? :O

Cirma én meg pont fordítva, annyira csinálnék valami sajátot de itt ragadtam a szolgáltató szektorban 😂

Nem tudsz pihenni kicsit az ünnepek alatt?

Valóban tanácsos abba hagyni amit nem szeretsz csak legyen B terved. Pl vállalkozóként így vagy úgy de tudod igazítani a napodat (🤞🏻)

Akkor belefér egy suli is akár.

Jól esik hogy hiányoltok, most motiválatlan lettem a baba téma kapcsán majd azért próbálkozunk most is de hát… minek 🫣🤭❤️😂

D2 én örülök hogy leírtad ❤️

Bizony egy jó pszichológussal öröm dolgozni!

És kell is néha szerintem sok mindenkire rá férne ❤️❤️

Én örülök neki hogy ez egy olyan csoport tud lenni, ahol őszinték lehetünk egymással :)

Olvaslak titeket! ❤️

18. És 22. Vizsga 🥹😢

2023. dec. 6. 08:21
 3474/4885 anonim ***** válasza:
Kérdező drukkolunk ezerrel! Már hiányoltunk! Biztos meglesz az a fránya a vizsga is :) karacsony előtt még neked ez is pluszba.. 🫣 nem semmi! S.K.
2023. dec. 6. 08:42
 3475/4885 anonim ***** válasza:

Kérdezőő 🤩 menni fog !! 🤞🏼🤞🏼 de abszolút nem irigyellek ! Cserébe irigykedem, hogy ilyen ügyesen és bátran vizsgázol mindig 🥺🙏🏼

Manikűrös és körömdizájner képzést végeztem el, mezei körmös lettem tulajdonképpen 😹

Kb 10évet vendéglátóztam bartenderként kezdtem, majd baristává avanzsálódtam így a vége felé (meg is maradt volna ha nem jönnek a rohamok) ezért kerestem olyat ahol nagyjából én tudom majd a jövőben megszabni az időmet és közben vendégekkel lehetek

Egyszerűen imádom a vendégeket :D amúgy az embereket nem, de munkában minden olyan más lesz ❤️ mindig azon röhögtünk a többiekkel, hogy én vagyok a “villa pszichológus” :D ezt szeretném a jövőben is megtartani, törődni mások lelkével, biztatni őket, meghallgatni és megtartani magamban azt ami bántja, boldoggá teszi őket 🥹

Most Ti vagytok az én terápiám ! 🙏🏼

SK jobban vagy?

A mizu? Megint tortát csinálsz azért vagy így eltűnve? 👀🙈

D2

2023. dec. 6. 09:59
 3476/4885 anonim ***** válasza:

Hohohoho! Boldog Mikit mindenkinek!

Nem, a tortasütést egy évre lezártam vagy lehet, hogy egy életre 😉

Téli álmot alszom😴

A.

2023. dec. 6. 10:21
 3477/4885 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Boldog Mikiiiit 🤩 drága kislányom képeivel kívánunk boldogat :D

Második képen olyan MichaelJacksonos 😹

D2

2023. dec. 6. 10:59
 3478/4885 anonim ***** válasza:
D2! Nagyon nagyon aranyos a kutyusod😻😻😻😻😻😻 A 😹😹😹😹😹 mindig úgy felviditasz! Behúzta a fertility friend az ovut december 3ra, hiába jelöltem be rajta hogy beteg vagyok meg láz stb 😹 tegnapi LH tesztjeim még erősebbek voltak :) fél1 körül csinálok egyet majd jó lenne ha csillapodna a hőemelkedés legalább annyira hogy lássam most mi a helyzet. Furcsa volt hogy tegnap este 9 körül meg akartam merni a lazam hogy vegyek e be gyógyszert és kepzeljetek 36,2 fokot mutatott! Nem hittem a szememnek ismételtem utána fel órával és ugyanígy volt. Na mondom lehet hogy ovu vagy a fene tudja. Éjjel mikor megebredtem 38 volt. Vettem be gyógyszert és szépen ment lefele 37,5 aztán 37,2 úgyhogy várom hogy kilábaljak és lássam hogy mi a helyzet 😻 [link] így áll a tegnapival együtt kiváncsi vagyok halványodik e ma vagy erősebb lesz. Vagy mi a fenetol ment így le a testhőm 36 körülire betegen 😸 egyébként nagyon szuper csapat vagytok és valóban olyan jó hogy itt egymással mindenki meg tud beszélni mindent és sokszor humorosan telik az idő! Örülök hogy ide tévedtem 😻 boldog Mikulást… a másik fajta Mikulás meg jó értelemben kerüljön el minket😹 már ha értitek mire gondolok 😻 S.K.
2023. dec. 6. 11:11
 3479/4885 anonim ***** válasza:

Kerüljön el bizony ! 😹ámennnnnn🙏🏼🤞🏼🤞🏼🤪

Hogy vagy azóta SK? Ovukával mi a helyzet? 😏

D2

2023. dec. 7. 15:03
 3480/4885 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs hogy mi a helyzet vele ma megint erős lett majdnem pozitív [link] majd 6-7 körül csinálok megint szentül azthittem tegnap előtt, hogy már nem nagyon lesz erős tesztem 😮‍💨 S.K.
2023. dec. 7. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!