Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3441/4873 anonim ***** válasza:
Egyébként megcsináltam a predit 10 perce és negatív. :) cserébe kaptam egy jó erős LH tesztet :) megvárom amíg megszarad és beragasztom a többi közé, ossze tudjam majd hasonlítani :) mondjuk full pozitív nekem sose volt annak ellenére is volt ovum.. :) ezert is lenne jó ha nátha nem játszana a testhommel S.K.
2023. dec. 4. 14:07
 3442/4873 anonim ***** válasza:

Uuuuu, örülök, hogy erős a teszted 🤩 apát kapd el gyorsba ha lesz rá lehetőséged 🙈

Már én is várom, hogy tesztelhessek🤞🏼

Még nem sikerült eldönteni , hogy mikorra kérjek időpontot a dokimhoz 😩 de szerintem elmegyek mindenképpen a hónapban

D2

2023. dec. 4. 14:15
 3443/4873 anonim ***** válasza:
Igazából együtt voltunk reggel 😸 aztán holnap este fog márcsak hazajönni úgyhogy ez egy szupi véletlen egybe esés 😻 te milyen LH tesztet használsz? S.K.
2023. dec. 4. 14:17
 3444/4873 anonim ***** válasza:

Jaj izgiiii 🤩🤞🏼🤞🏼 drukkolok nagyon

Én most taktikát váltok, vagy is meglátjuk 😹 attól tartok, hogy nálunk sok idő telik el az együttlétek között… költözés most pl meg férjem folyamat dolgozik, csomó mindent intéz, nem akarom “nyúzni”, sokszor hulla fáradt szegény … peteeresnel jók vagyunk szerintem.. csak nem tudom, hogy mire oda jutunk nem-e “öregek” a fiúk a peteéréses első alkalomra 🥺🥺🥺

Értitek remelem …

D2

2023. dec. 4. 14:36
 3445/4873 anonim ***** válasza:

Nyugi, nekem is - a mai tesztem. Szóval este mehetek edzésre és végig alkoholizálom a karit😁

SK.Akkor most neked tényleg nem volt ovud, vagy mi?

A.

2023. dec. 4. 14:37
 3446/4873 anonim ***** válasza:
Ezekszerint nem volt valószínű ezért nem is jött meg. Eléggé vánszorog az idő de lassan a doki tud biztosat mondani már nagyon várom 😮‍💨 S.K.
2023. dec. 4. 14:47
 3447/4873 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyet használok, nagyon szeretem

Abszolút egyértelmű, még sosem kellett találgatni, hogy van vagy nincs …

D2

2023. dec. 4. 14:48
 3448/4873 anonim ***** válasza:
Én ezt a 10-es David tesztet használom most próbáltam ki először vettem nagyobb kiszerelest belőle, kérdező is ezt használja azthiszem ő mondta ezt s fajtát :) [link] jelenleg ez a helyzet. :) S.K
2023. dec. 4. 14:59
 3449/4873 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen vezeted 🤩

Lehet nekem is így kéne 😅

Én még sosem rendeltem netről ilyesmit 🥺

Nekem ilyen a facelle

[link]

Ez jópár hete volt, amit írtam, hogy megért előbb a petuska 🥺

D2

2023. dec. 4. 15:20
 3450/4873 anonim ***** válasza:
Hu D2 ez tényleg jól látszik nagyon! Legközelebb beruházok ilyenre :) S.K.
2023. dec. 4. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!