Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3411/4885 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Mi a véleményetek az itt elhangzottakról?

Mármint a 10%os esélyről és arról, hogy a férfi gondokkal kapcsolatos mondatról?

Gratu a babához A2 🙏🏼🤩

A😹 a cigóságra nem mertem rákérdezni 🤣 bár az sem zavarna igazából :D meg hát mindneki az aminek érzi magát ugye 😹 főleg a mai világban …

SK, azt a sztorit láttam én is 😅 egyből eszembe jutott anyum :D hátha neki előbb jönne össze mint nekem 😹 így is ki akarja majd sajátítani az unokát valószínűleg….

D2

2023. dec. 3. 14:15
 3412/4885 anonim ***** válasza:
D2 az biztos hogy nálunk is háború lesz a nagyszülők között majd az unokájukért😹😹 már lassan a plafonra mászok a “nem jön még az unoka?” Kérdéstől🤯 egyébként arról amit kuldtel azt gondoltom hogy ha az egészséges embereknél van ez a 25-30% akkor az “egészségtelen” valószínű ez az alacsonyabb 10% siker. De hat ki tudja mindig vannak különleges unikumnak számító emberek akik a tudományt és a biológiát megcáfolva teherbe esnek😹 vagy sikerül a parjukat teherbe ejteni valamilyen furfangos csoda módon. S.K.
2023. dec. 3. 15:52
 3413/4885 anonim ***** válasza:

D2! Nem vagyok cigány és nem is érzem magam annak🤣

Olvastam azt a kérdést, a férfi gondokkal kapcsolatos mondatban van logika, de azért nem teljesen igaz. Minden csak azon segít, amit ki lehet vele küszöbölni. Ezért is félek most a lombiktól. Azon pl. segít(het), hogy a több sérült petesejtemből megtalálják azt, ami jó lehet valamire, amíg spontánnal abból az egyből lehet gazdálkodni, ami épp van. Nyilván ebben kisebb az esély a sikerre. De most beágyazódási nehézséggel is küzdök, amit, ha a polip eltávolítása megold, akkor ugyanannyi lenne az esélye spontánnak is, de ha valakinek szintén az a baja, csak más okból, hogy nem sikerül a beagyazódás, annak se az inszem, se a lombik, nem fog segíteni, mivel az ugyanúgy történik vagy nem történik, mint spontánnál. Ott inkább azt az okot kéne megtalálni és kezelni, ami miatt nem sikerül a beágyazódás.

"De hat ki tudja mindig vannak különleges unikumnak számító emberek akik a tudományt és a biológiát megcáfolva teherbe esnek."

Igen, én pont levelezek eggyel😁 Itt volt egy kérdése pár hónapja.Olyan alacsony volt az AMH szintje, hogy azt mondták ezzel már lombikra se nagyon van esélye. Évek óta nem jött össze nekik, csak ez akkor derült ki. Most pedig spontán terhes😍Ez kb.a lottó ötös kategória.

A.

2023. dec. 3. 16:18
 3414/4885 anonim ***** válasza:

Reméljük az újonnan érkező tagok nem a cigózásra érnek ide 😹😹😹szakadok amúgy haHahh (innen is üzenem, hogy olvassatok visszább, hogy értsétek amit érteni kell 🤣)

Na deeeee komolyra fordítva

Én valamiért úgy értettem mintha azt akarná írni, hogy 10olyankor az ez esély a 20helyett mondjuk .. de annak meg nem igazán lenne értelme valóban 🧐

Lombiknál van olyan lépés az az összes petesejteted látják amúgy?

Vagy van valami ilyesmi dolog nem? Ahogy megmondják, hogy mittudom én is van mondjuk 10 a balban és 32a jobban

Értitek kire gondolok 😅 ezt hogyan lehet megnézetni? Mert engem pl tökre érdekelne

Na helyben vagyunk amúgy, mert én úgy érzem (mintha nekem ott menne el a dolog…. Jó ezen nincs mit érezni 😹 full vakon találgatok ugyebár…) a beágyazódásos dolgot szeretném legelső körben “körbe járni” hogy az miért nem történik meg vajon ha elvileg mindkettőnknél rendben vannak a dolgok?

Erről mi a véleményed A?

Tegnap bedobtam itthon az inszem dolgot, meglepően higgadt és elfogadó reakció jött a random általam dióhéjban elmagyarázott dologra :D

Aztán egyből az ugrott be, hogy oké oda kerül, előtte végtelen vizsgálat, de mi van ha magával a megtapadással vannak gondok?!

D2

2023. dec. 3. 17:21
 3415/4885 anonim ***** válasza:

D2! Nem, ez nem így működik. 1-2 millióval születtünk és a menstruáció kezdetére marad 300-400ezer, az csökken tovább, de még ilyenkor is van több tízezer, nem lehet látni, csak az, amennyi abban a ciklusban aktuálisan megérett.

"Erről mi a véleményed A?"

Hát, ha én ezt tudnám, akkor nagyon gazdag ember lennék😁

Van egy-két látható alap ok, ami miatt arra lehet gyanakodni, de biztos van, ami rejtve marad. Pl., túl vékony méhnyálkahártya, az látható. Polipok, egyéb állatok, miómák, hegesedések vagy láthatók, vagy nem. Méhtükrözéssel nagyrészt igen, de ugye nem azzal kezdődik a meddőségi aztán van, hogy csak "nem tudott megtapadni". Miért? Tudja a franc🤷🏼‍♀️

A.

2023. dec. 3. 17:43
 3416/4885 anonim ***** válasza:

Valamit láttam az előbb a tv-ben és ott a faszi megmondta a csajnak, hogy hány tüszője van oldalanként :O mintha doppleres ultrahangot említettek volna

Úgy nagyjából értem és tudom amit írsz, pont a múltkor olvastam erről 🥹

De itt nem tudom milyen művelet volt, hogy 17tüszőt számolt neki csak az egyik oldalon 🧐 fagyasztani akarja a dolgait a csajszi vagy valami ilyesmi volt.. nem figyeltem sajnos 😅főztem közben…

Amiket felsoroltál azokkal rendben vagyok ha minden igaz, szóval lehet mégsem a megtapadásnál van a bibi 😅 tök jó amúgy, hogy végtelen féle variáció lehet, hogy éppen mi miért igen vagy mi miért nem történik.

Elmegyek a nődokimhoz, hogy valami hadi tervet állítson fel, mert most nagyon elememben vagyok valamiért :D

Jó lenne úgy menni, hogy érjen a petuska közben :D

De így, hogy múlthónapban 14.napra ért meg előtte meg mindig 18kb 🥲 így mostmár ebben is bizonytalan vagyok szerencsére 😹😹

D2

2023. dec. 3. 18:03
 3417/4885 anonim ***** válasza:

D2!Az más, ha fagyasztani akarta, akkor nyilván kapott tüszőérlelőt és azokat számolta, amennyit le tudnak szívni, de köztük lehet üres is. Én úgy értettem, az összes petesejtre gondolsz.

Ti mióta is próbálkoztok?

A.

2023. dec. 3. 18:12
 3418/4885 anonim ***** válasza:

Én sem tudom hogy értettem 😹 de a választ mindenképpen megkaptam ❤️🥹

Hát már 1évben benne vagyunk azért …szerintem több is.. férjem szerint fél év, de ő 2év múlva is ezt fogja mondani 😹

D2

2023. dec. 3. 18:43
 3419/4885 anonim ***** válasza:
D2 😹😹 ferfiak márcsak ilyenek! S.K.
2023. dec. 3. 19:22
 3420/4885 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Cirma vagyok.

Engem meg az a kérdéskör foglalkoztat, szerintetek aki sokat stresszel tenyleg akadalyozhatja hogy letre jöjjön terhesseg es meg is maradjon?

Es mi van azzal, hogy háború alatt is születtek gyerekek?🙂

Szóval van értelme ezzel is foglalkozni a vitamnokon, mozgason túl. Vagy ne idegesítsem ezzel is magam, hogy nem kéne stresszelni?🤣

2023. dec. 4. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!