Ki nem várja áprilisban?
Április 23-ra nem várom. Vasárnap óta borzalmasan fáj a hasam,jobb oldalt szúró fájdalmat érzek. Szombaton zselé szerű váladékot találtam a bugyimban. Fél éve próbálkozunk a babával,de eddig ilyen tüneteim nem voltak. Januárban volt egy missed ab.-om, kontrollon vettek hüvely váladékot tenyésztéste, a doki írt fel antibiotikumot. Vissza mentem az eredményért,bakteriális vaginózisom volt,ami ki lett kezelve. Viszont utána következett egy másik kezelés,mivel nem voltak lactobacillusaim. Azóta tünet mentes vagyok,március közepe óta újra próbálkozunk.
Gondoltam,lélekben támogassuk egymást,hogy szurkolunk a másiknak. :)
Akik nem várjátok,vannak tüneteitek? :)
Nekem egy természet gyógyász ajánlotta és állította be mennyit kell szednem azok alapján amiket elmondtam neki. De kell szünetet is tartani úgy emlékszem, tehát nem folyamatosan szedni. Pl menzesz alatt nem szedtem, meg ha jól emlékszem 3 hónap szedtem majd 1 hónap szünet, már régen volt az a baj.
Nemhiszem hogy ártanál vele egyébként, napi 1 kapszulát írnak a dobozára, kezd el így. Nekem progi hiány miatt kellett többet szedni.
Àpr 17-18 körülre nem várom. A hasam fáj, ès a cicik is feszülnek. Az utóbbi időben nagyon megviccelt a testem, menzesz előtt napokig pecsèteltem, most pedig semmi, îgy úgy èrzem sikerült.
L.
#25 vagyok
Most kaptam trombózis eredményt :(
MTHFR homozigóta vagyok. Ezért vannak csak kémiai terhességeim
Sajnálom, tiszta szívből kìvánom, hogy minèl előbb sikerüljön a baba.
L.
Eddig nekem minden jel arra utal, hogy terhes vagyok.
Ma 12órázok, 6kor végzek, ha hazaérek, megcsinálom a tesztet.
Holnap van a nemvártam és van 10es erőségű tesztem.
Már most remegek az "idegtől", hogy mit mutat majd a teszt....
(Tervezett baba lenne, 4-5hónapja próbálkozunk)
Írok, majd h mi lett, ha érdekel valakit.
Zsé 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!