Ki nem várja áprilisban?
Április 23-ra nem várom. Vasárnap óta borzalmasan fáj a hasam,jobb oldalt szúró fájdalmat érzek. Szombaton zselé szerű váladékot találtam a bugyimban. Fél éve próbálkozunk a babával,de eddig ilyen tüneteim nem voltak. Januárban volt egy missed ab.-om, kontrollon vettek hüvely váladékot tenyésztéste, a doki írt fel antibiotikumot. Vissza mentem az eredményért,bakteriális vaginózisom volt,ami ki lett kezelve. Viszont utána következett egy másik kezelés,mivel nem voltak lactobacillusaim. Azóta tünet mentes vagyok,március közepe óta újra próbálkozunk.
Gondoltam,lélekben támogassuk egymást,hogy szurkolunk a másiknak. :)
Akik nem várjátok,vannak tüneteitek? :)
Kedves Zsé!
Gratulálok a babóhoz!😊
Probléma mentes boldog babavárást kívánok!😊
Majd én is megírom,hogy mit mondott a doki.😊
Jajj de jó, hogy már szívműködés is volt, gratula :)
Nagyon várom már én is az uh-t még 4 nap...Egy örökkévalóság
Én is nagyon fáradt vagyok, hasszurkák kisebb nagyobb fájdalmak nekem is vannak, kérdező nyugi ez normális, használj magnéziumot :) Neked mikor lesz uh?
Köszönjük Szépen!!
Szorítok nektek lányok!!! 🤞🤞
Majd, írjatok, h mizu!?
Zsé
Sziasztok!
Én panasz miatt voltam dokinál. Rengeteg a folyásom,darabos,viszket is. Írt fel a doki kúpot. Meg levette a hüvely váladékának kenetét.
11,5 mm-es petezsákot látott,papírra 5 hetes terhesség van írva. Mindent rendben talált. Kíméljem magam.
7-10 nap múlva kontroll.
Veletek mi újság?😊
Sziasztok! Voltam vègre èn is uh-n. Volt szìvműködès, nagyon boldog vagyok 😊
L
Gratulálok a babásoknak és kitartást azoknak,akiknél még várat magára a baba!😊
Akik babásak lettek,nálatok hanyadik héten lett szívhang?😊
5 hetesen nekem petezsák van csak,de nagyon bizakodok!😊
Èn elvileg 6+2 naposan voltam uh- n ,ekkor volt már szìvhang. 6. Hèt után van általában, de kivètelek mindig vannak, pláne ha pár nappal kèsőbb fogant stb. Minden rendben lesz.
L.
Sziasztok!
Mi újság veletek? :)
Én holnap megyek dokihoz. Izgulok nagyon. Múlt héten kezdtek el jelentkezni a terhes tünetek.
Fél napokat átaludtam. Csütörtök óta hányinger. Szombattól múlni nem akaró émelygés,nem kívánok semmit,erőm sincs. Szédülök.
Várom már,mit mond a doki. :)
Èn fogjuk rá jól vagyok, folyton álmosan, èmelyegve. Hogy sikerült az uh?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!