Ki nem várja áprilisban?
Április 23-ra nem várom. Vasárnap óta borzalmasan fáj a hasam,jobb oldalt szúró fájdalmat érzek. Szombaton zselé szerű váladékot találtam a bugyimban. Fél éve próbálkozunk a babával,de eddig ilyen tüneteim nem voltak. Januárban volt egy missed ab.-om, kontrollon vettek hüvely váladékot tenyésztéste, a doki írt fel antibiotikumot. Vissza mentem az eredményért,bakteriális vaginózisom volt,ami ki lett kezelve. Viszont utána következett egy másik kezelés,mivel nem voltak lactobacillusaim. Azóta tünet mentes vagyok,március közepe óta újra próbálkozunk.
Gondoltam,lélekben támogassuk egymást,hogy szurkolunk a másiknak. :)
Akik nem várjátok,vannak tüneteitek? :)
Annyira szuper, hogy szaladnak a hetek :)
Örülök a boldogságotoknak és persze irigykedem is. Mi azóta is várunk a babócára. Ez már a 8.hónapunk, most próbáltam először az ovu tesztet, mint majom a farkának úgy örültem mikor pozitív lett. Még 9 napom van a nem vártig.
M/31
Sziasztok! Mi is betöltöttük a 20.hetet 😀 kisfiut várunk
Utolsó nagyon drukkolok nektek.
Szívből gratulálok a kisfiatokhoz :) hogy fogják hívni?
Én nem merek már reménykedni ebben a hónapban sem, mert tegnap óta mar görcsölget a hasam. 10dpon tartok.
M/31
Mèg nem döntöttük el a vègleges nevet várjuk az "ihletet "🙂
Ne keseredj el, a legfontosabb hogy ne görcsölj rá. Tudom hogy könnyű ezt mondani, de tènyleg fejben is dől el. Ha szervileg nincs gond akkor keress valami hobbit bàrmit ami lefoglal ès èlvezzètek ki a napokat, jönni fog a bèbi.
A közèpsőnèl fèl èvig probálkoztunk, nagyon görcsösen akartam, totál depi amikor megjött. Vègül beláttam, hogy ez îgy nem jó elengedtem a dolgot, mondván ráèrünk mèg, egyszer voltunk együtt îgy nem is volt sok esèlye de akkor îgy alakult, majd azt vettem èszre hogy nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!