Ki nem várja áprilisban?
Április 23-ra nem várom. Vasárnap óta borzalmasan fáj a hasam,jobb oldalt szúró fájdalmat érzek. Szombaton zselé szerű váladékot találtam a bugyimban. Fél éve próbálkozunk a babával,de eddig ilyen tüneteim nem voltak. Januárban volt egy missed ab.-om, kontrollon vettek hüvely váladékot tenyésztéste, a doki írt fel antibiotikumot. Vissza mentem az eredményért,bakteriális vaginózisom volt,ami ki lett kezelve. Viszont utána következett egy másik kezelés,mivel nem voltak lactobacillusaim. Azóta tünet mentes vagyok,március közepe óta újra próbálkozunk.
Gondoltam,lélekben támogassuk egymást,hogy szurkolunk a másiknak. :)
Akik nem várjátok,vannak tüneteitek? :)
Sikerült 🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰
El sem hiszem 😍😍😍
Pozitív lett, csak nem tudom, hogy hogy kell képet beilleszteni 😑
Zsé
Sziasztok!
Én holnap reggel tesztelek. Drukkoljatok!🤞
Sajnálom,akiknek megjött!
A következő hónap biztos sikeres lesz!😊
Kedves utolsó!
Képküldés.hu (vagy com) oldalára feltöltöd a képet és a linkjét bemásolod ide kommentbe. Gratulálok a pozitív teszthez!😊
Vigyázzatok nagyon magatokra!😊
1es vagyok! Sziasztok!
7dpon vagyok ma elmeletileg de inkabb 7-8dpo. Reggeli tesztem halvany pozitiv. Van meg akinek ennyire koran mutatta??
25 vagyok
Gratulálok a pozitív tesztekhez csajok!! 😊
Nekem sajna negatív, de most derült ki, hogy IR-em is van, a trombózis mellé, úgyhogy szerintem nem mostanában lesz itt baba, mert biztos beleteik pár hónapba míg rendeződik az IR valamennyire.
Mielobbi gyogyulast kivanok neked kedves 25os!!!
1es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!