Ki nem várja áprilisban?
Április 23-ra nem várom. Vasárnap óta borzalmasan fáj a hasam,jobb oldalt szúró fájdalmat érzek. Szombaton zselé szerű váladékot találtam a bugyimban. Fél éve próbálkozunk a babával,de eddig ilyen tüneteim nem voltak. Januárban volt egy missed ab.-om, kontrollon vettek hüvely váladékot tenyésztéste, a doki írt fel antibiotikumot. Vissza mentem az eredményért,bakteriális vaginózisom volt,ami ki lett kezelve. Viszont utána következett egy másik kezelés,mivel nem voltak lactobacillusaim. Azóta tünet mentes vagyok,március közepe óta újra próbálkozunk.
Gondoltam,lélekben támogassuk egymást,hogy szurkolunk a másiknak. :)
Akik nem várjátok,vannak tüneteitek? :)
Nekem 5hetesen 6 naposan már volt szívhang.
Ma vagyok 7 hetes 4 napos.
Nekem iszonyú sok savam van 2 hete.
Írt a Nőgyógyász savlekötőt, 2 napig még a vizet se tudtam lenyelni, max 1-1kortyot. De mióta szedem azóta sokkal jobb. Más "bajom" nincs 😊
Szívből Gratulálok L, minden jót kívánok!! Mostanság hogy vagytok??
Zsé
Puszi
Szinte egy idősek vagyunk, èn elvileg 7+2 de uh szerint 2 nappal nagyobb. 🙂
Nagyon fáradt vagyok, semmi se esik jól èmelygek, gyomorgondok minden van, de èrte bármit 😍
Zsè mikor lesz a 12 hetes uh?
L
Sziasztok! :)
Örülök a babásoknak! :)
Én tegnap voltam dokinál. 6 hetes és 2 napos vagyok. Volt szívhang is. Rengeteg papírt adtak,12 hetes genetikai uh beutaló,stb.
Nekem hétvége óta nagyon rossz a gyomrom,émelygek. A doki mondta,hogy valószínűleg a terhesvitamin miatt,szóval azt ne szedjem.
Nálam is jelen van az állandó fáradtság,rengeteget alszok. 8 hetesen kell vissza mennem. Megcsináljak a rákszűrést meg a hvt-t is megismétlik.
Boldog babavárást és jó egészséget kívánok! 😊
Jajj de jó, gratula kèrdező 😊
Utolsó drukkolok, hogy minèl hamarabb sikerüljön.
L
06.12-06.18 között megyek a 12hetes UH-ra, még nem kértem időpontot. :)
Igen, akkor 1 idősek vagyunk L😊😊
Zsé
Sziasztok! Ki hogy èrzi magát? :)
Hamarosan uh, nagyon izgulok
L
Igen, én most töltöttem a 12.hetet :) Nagyon drukkolok neked a + teszthez.
L
Sziasztok lányok!!!
Kivel mi a helyzet, én ma vagyok 20 hetes és eszembe jutott, h felnézzek ide, h mizu?!?
Itt minden rendben, holnap derül ki, h kisfiú v kislány a babynk. 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!