Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja áprilisban?

Ki nem várja áprilisban?

Figyelt kérdés

Április 23-ra nem várom. Vasárnap óta borzalmasan fáj a hasam,jobb oldalt szúró fájdalmat érzek. Szombaton zselé szerű váladékot találtam a bugyimban. Fél éve próbálkozunk a babával,de eddig ilyen tüneteim nem voltak. Januárban volt egy missed ab.-om, kontrollon vettek hüvely váladékot tenyésztéste, a doki írt fel antibiotikumot. Vissza mentem az eredményért,bakteriális vaginózisom volt,ami ki lett kezelve. Viszont utána következett egy másik kezelés,mivel nem voltak lactobacillusaim. Azóta tünet mentes vagyok,március közepe óta újra próbálkozunk.

Gondoltam,lélekben támogassuk egymást,hogy szurkolunk a másiknak. :)

Akik nem várjátok,vannak tüneteitek? :)

2021. ápr. 13. 08:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/134 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

32-es: én is látok ott nagyon halványan valamit!😊

Kedves Timi!

Örülök a pozitív tesztnek!

Drukkolok nektek nagyon!🤞

Én még nem mertem tesztelni,21-re nem várom. Nem akarok újra csalódni.

Tele van az arcom pattanásokkal,sebekkel. Fájdogál a hasam.😔

Múlt hétvégén lehetett ovulációm,mivel szúrkált a hasam is, zselés váladékot találtam a bugyimon. Plusz a melleim is meg vannak duzzadva,viszketnek.

Félek,hogy ennek a hónapnak is annyi. ☹️

De nem adjuk fel.😊

Amíg nem jön meg,addig van remény!😊

2021. ápr. 15. 11:38
 42/134 anonim ***** válasza:

Én szerintem hétvégén tesztelek, vagy lehet már holnap, mert szombatra motoros program lenne, azért ha esetleg + lenne már nem ülök motorra.

Igazából 9.dpo lesz holnap. Szerintetek még korai lenne pl egy predictorral? Egyre jobban fájnak a mellbimbóim és folyton pisilek és nem múlik el a pisilnem kell érzés akkor sem ha épp most voltam. Meg folyamatosan nyomást érzek a hasam aljában.

25-ös voltam.

2021. ápr. 15. 11:39
 43/134 anonim ***** válasza:
Én Noémi vagyok, sziasztok! :) Én ma vagyok 8. dpon. Szerintem én csak vasárnap vagy hétfőn tesztelek majd, tünetem egyelőre semmi sincsen, viszont pms sem, ilyenkor már el szokott kezdeni kirügyezni az arcom de eddig semmi. Mindenkinek nagyon drukkolok! 🤞
2021. ápr. 15. 11:53
 44/134 anonim ***** válasza:

[link]

Ti is láttok itt halvany 2. csíkot? Menzesz előtti 2. napon vagyok.

2021. ápr. 15. 12:13
 45/134 anonim ***** válasza:
ja es 25os erősségű a teszt
2021. ápr. 15. 12:14
 46/134 anonim ***** válasza:
100%
Igen én látom :) #25
2021. ápr. 15. 12:25
 47/134 anonim ***** válasza:
Nem túl halvany? Ez baj lehet?
2021. ápr. 15. 12:28
 48/134 anonim ***** válasza:
Én nem látok semmit :(
2021. ápr. 15. 12:29
 49/134 anonim ***** válasza:
Nem adja vissza a kép
2021. ápr. 15. 12:32
 50/134 anonim ***** válasza:
Van de elég vékonyka, amikor + nekem akkor a vastagság az meg van csak alig látható
2021. ápr. 15. 12:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!