Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja áprilisban?

Ki nem várja áprilisban?

Figyelt kérdés

Április 23-ra nem várom. Vasárnap óta borzalmasan fáj a hasam,jobb oldalt szúró fájdalmat érzek. Szombaton zselé szerű váladékot találtam a bugyimban. Fél éve próbálkozunk a babával,de eddig ilyen tüneteim nem voltak. Januárban volt egy missed ab.-om, kontrollon vettek hüvely váladékot tenyésztéste, a doki írt fel antibiotikumot. Vissza mentem az eredményért,bakteriális vaginózisom volt,ami ki lett kezelve. Viszont utána következett egy másik kezelés,mivel nem voltak lactobacillusaim. Azóta tünet mentes vagyok,március közepe óta újra próbálkozunk.

Gondoltam,lélekben támogassuk egymást,hogy szurkolunk a másiknak. :)

Akik nem várjátok,vannak tüneteitek? :)

2021. ápr. 13. 08:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/134 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

19-es szurkolok nagyon!

20-as A "hatalmas étvágyat" akkor szoktam pl én érezni,amikor megjött.

Tele van az arcom pattanásokkal,kicsit megduzzadtak a melleim,a mellbimbóim viszketnek,plusz levertség,tipikus pms tünet. :(

2021. ápr. 14. 12:28
 22/134 anonim ***** válasza:

19-es vagyok.

Reggel óta folyamatosan járok pisilni, úgy hogy alig ittam egy kevés vizet... Nem tudom hogy ez jót jelent vagy sem..

Menstruáció előtt nekem is mindig tele van az arcom pattanásokkal, de ez alkalommal egy db sem jött ki.

2021. ápr. 14. 13:13
 23/134 anonim ***** válasza:
Nekem is megnőtt az étvágyam pedig egyébként nem jellemző rám, folyton nyitogatom a hűtőt és falatozgatok, már rendesen idegesít hogy ilyen kényszeresen ezt csinálom, én most vagyok 7 dpon.
2021. ápr. 14. 13:32
 24/134 anonim ***** válasza:

Timi vagyok

Nekem a hülye hidegfront hozza az étvágyat. 😁

2021. ápr. 14. 13:37
 25/134 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én 21.re nem várom. Mi már 3 éve várjuk a csodát, 2 kémiai terhességgel eddig. :(

Most várom az eredményeket a laborból (Trombózis hajlam, PCOS, inzulinrezisztencia vizsgálat)

Viszont én is furcsán érzem magam, nagyon sokat pisilek, sokat szurkál a petefészkeim körül, és a mellbimbóim is fájnak. Bár kb minden menzesz előtt így van, de talán 🤞🏻

Viszont szépen lett egy bakteriális fertőzésem... gondolom a múltkori felfázásból. Úgyhogy most kúpot használok, és aggódok is, ha közben teherbe estem nehogy baj legyen, amíg nem jövök helyre (szerencsére nem vészes, csak egy kis folyás által vettem észre)

2021. ápr. 14. 15:38
 26/134 anonim ***** válasza:
Én 2 kemiai terhessegen vagyok túl, 1,5 éve próbálkozunk. Minden egyes hónapban reménykedem, de csak megjon.
2021. ápr. 14. 15:43
 27/134 anonim ***** válasza:
26, ti voltatok kivizsgáláson már?
2021. ápr. 14. 15:46
 28/134 anonim ***** válasza:
Igen. A jobb petefeszkem endometriozisos. Ezért nehéz a teherbe esés sajnos.
2021. ápr. 14. 15:49
 29/134 anonim ***** válasza:

Timi vagyok

Szeptemberben 14.héten volt megszakítás betegség miatt, novemberben kémiai, majd januárban szép + ok, de szívhang nem lett, februárban missed nem indult meg magától, március kémiai, most meg várom, hogy 2 csík legyen és minden jól is alakuljon🙏🙏🙏

2021. ápr. 14. 15:53
 30/134 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Lehet még csatlakozni? 😊

Április 23-25 körül nem várom,tehát jövő hét végén esedékes. 2.dpo-n vagyok.

3.babáért megy a drukk. 😊

2021. ápr. 15. 06:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!