Ki nem várja áprilisban?
Április 23-ra nem várom. Vasárnap óta borzalmasan fáj a hasam,jobb oldalt szúró fájdalmat érzek. Szombaton zselé szerű váladékot találtam a bugyimban. Fél éve próbálkozunk a babával,de eddig ilyen tüneteim nem voltak. Januárban volt egy missed ab.-om, kontrollon vettek hüvely váladékot tenyésztéste, a doki írt fel antibiotikumot. Vissza mentem az eredményért,bakteriális vaginózisom volt,ami ki lett kezelve. Viszont utána következett egy másik kezelés,mivel nem voltak lactobacillusaim. Azóta tünet mentes vagyok,március közepe óta újra próbálkozunk.
Gondoltam,lélekben támogassuk egymást,hogy szurkolunk a másiknak. :)
Akik nem várjátok,vannak tüneteitek? :)
Szia! Én 25-re nem várom, elég régóta próbálkozunk már, de annyi különbséggel hogy most szedtem méhpempőt,28-a körül fogok tesztelni, ha nem jön meg. Drukkolok neked
Üdv Reni
2es8 as vagyok
Nekem most az ovutesztem szép erős lett sosem volt olyan erős mint a kontroll, szedtem Q10 et és e vitamint, a legjobbkor voltunk együtt, de eddig sosem akkor jöttössze mikor azt hittem hogy minden makkol, hanem 4 nappal ovu előttiből, de sajnos olyankor nem is jó a vége.
Kedves Reni!
Nálunk is,ha ez a hónap is kudarc lesz,jövő hónaptól méhpempő. Most Ladeevit extrát szedek,nagyon jókat hallottam róla baráti körben.
Kedves 12-es!
Ismerős,mi is a legjobbkor voltunk együtt,mégis várat magára a baba.
De bizakodjunk ebben a hónapban! :)
Nálunk 2.baba lenne,van egy 3 éves fiam,ő nagyon hamar megfogant.
Timi vagyok 12es
Nekem 4. lenne van egy 2 éves fiam és két 20+ os nagy
Én 20.-ára, másfél éve próbálkozunk, ma jött rám közbe közbe mellfajdalom.
Második hónapja iszok inofolicot és ez az első bromocriptines hónapom. Kíváncsi vagyok mi lesz.
Sziasztok! Én holnapra nem várom, nagyon reménykedek ebben a hónapban 🤞
Sok tünetem nincs, néha szúrkál a hasam egy pár percig aztán elmúlik. A mellem máskor az ovuláció után nagyon érzékeny lesz és a menstruáció közeledtével csökken a fájdalom. Ebben a hónapban ovuláció után egyáltalán nem lett érzékeny a mellem, tegnap kezdtem érezni hogy nagyobb lett de még nem érzékeny, csak ha hozzáérek.
Mi december óta próbálkozunk és nagyon remélem hogy ebben a hónapban összejött. Tesztelni csak holnap délután fogok, ha nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!