Ki nem várja áprilisban?
Április 23-ra nem várom. Vasárnap óta borzalmasan fáj a hasam,jobb oldalt szúró fájdalmat érzek. Szombaton zselé szerű váladékot találtam a bugyimban. Fél éve próbálkozunk a babával,de eddig ilyen tüneteim nem voltak. Januárban volt egy missed ab.-om, kontrollon vettek hüvely váladékot tenyésztéste, a doki írt fel antibiotikumot. Vissza mentem az eredményért,bakteriális vaginózisom volt,ami ki lett kezelve. Viszont utána következett egy másik kezelés,mivel nem voltak lactobacillusaim. Azóta tünet mentes vagyok,március közepe óta újra próbálkozunk.
Gondoltam,lélekben támogassuk egymást,hogy szurkolunk a másiknak. :)
Akik nem várjátok,vannak tüneteitek? :)
Szia
Én 21 re nem várom, februárban volt missed, nem lett szívhang.
Cici fájásom van, de a missed előtt majd leszakadt, lehet ez még annak az utózöngése, mert nem szokott fájni. A fiammal még szülés előtt sem fájt.
Sziasztok! Én 18.ára Nem várom.
Múlthét közepe óta fajnak a melleim (de ez nálam minden ovu és mensi között így van)
Talán most kicsit később kezdett el fájni, viszont kezd enyhülni a fájdalom, meg a cicim sem olyan kemény már.
Remélem ettől még lehetek terhes, mert most nagyon azt éreztem (lélekben), hogy összejött.
Csak úgy tudom, h ha terhes vagy, nem enyhül a cicitünet, hanem fent marad...
De még reménykedem 🙏
Sziasztok!
Én szurkolok mindenkinek!
2-es válaszoló,nem hiszem,hogy utóhatása lenne a missed-nek. Pár hét alatt a szervezet is vissza áll,vagy nekem legalábbis. Bár a mell fájdalom nálam is kb.2-3 hétig fennt áll,meg az összes többi terhes tünet.
Ki mikor fog tesztelni?
Párom szokta mondogatni,hogy több ezer Ft-ot elpisiltem már. :')
Én holnap reggel gondoltam tesztelni,(ovu. után 10.napon) veszek ma egy 10es érzéjenységű tesztet.
De most full úgy fájdogáll a hasam mint mielőtt meg szokott jönni... Mostanában vagy olyan, h 2-3nappal is akár :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!