Ki nem várja áprilisban?
Április 23-ra nem várom. Vasárnap óta borzalmasan fáj a hasam,jobb oldalt szúró fájdalmat érzek. Szombaton zselé szerű váladékot találtam a bugyimban. Fél éve próbálkozunk a babával,de eddig ilyen tüneteim nem voltak. Januárban volt egy missed ab.-om, kontrollon vettek hüvely váladékot tenyésztéste, a doki írt fel antibiotikumot. Vissza mentem az eredményért,bakteriális vaginózisom volt,ami ki lett kezelve. Viszont utána következett egy másik kezelés,mivel nem voltak lactobacillusaim. Azóta tünet mentes vagyok,március közepe óta újra próbálkozunk.
Gondoltam,lélekben támogassuk egymást,hogy szurkolunk a másiknak. :)
Akik nem várjátok,vannak tüneteitek? :)
Jajj lányok, szurkoljatok..
Vasárnap van a nemvárt, hétfő óta enyhén, de pont úgyan olyan (méh leszakadósan) fájdogál a hasam alja mint mielőtt megjön. De nekem nem igazán szokott napokkal előbb ilyen lenni. Most talán krémesebb fehér a folyásom is. Uh nagyon nagyon izgulok. Minden este imádkozok, hogy csak ne jöjjön meg 🙏🙏
Zsazsa
Sziasztok
Este volt egy + tesztem, de a reggeli predektor negatív😔
Sziasztok! 19-es vagyok, tegnap délután én is teszteltem de teljesen negatív lett 😕 13 dpo-n voltam tegnap, úgyhogy gondolom ez a hónap is kuka...
Ma kellene megjöjjön, de szerintem már csak órák kérdése 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!