Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja áprilisban?

Ki nem várja áprilisban?

Figyelt kérdés

Április 23-ra nem várom. Vasárnap óta borzalmasan fáj a hasam,jobb oldalt szúró fájdalmat érzek. Szombaton zselé szerű váladékot találtam a bugyimban. Fél éve próbálkozunk a babával,de eddig ilyen tüneteim nem voltak. Januárban volt egy missed ab.-om, kontrollon vettek hüvely váladékot tenyésztéste, a doki írt fel antibiotikumot. Vissza mentem az eredményért,bakteriális vaginózisom volt,ami ki lett kezelve. Viszont utána következett egy másik kezelés,mivel nem voltak lactobacillusaim. Azóta tünet mentes vagyok,március közepe óta újra próbálkozunk.

Gondoltam,lélekben támogassuk egymást,hogy szurkolunk a másiknak. :)

Akik nem várjátok,vannak tüneteitek? :)

2021. ápr. 13. 08:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/134 anonim ***** válasza:

29 is én voltam ott leírtam, hogy mostanába kémiai terhességem vagy rosszabb,úgyhogy mostmár remélem végre meglesz a kicsinek is a tesó. 🙏🙏🙏🙏

Timi

2021. ápr. 15. 16:46
 62/134 anonim ***** válasza:
Ha sokadik kémiai, azért vizsgáltasd ki magad. Ugyanez a helyzet velem is, most várom az eredményeket. Akkor nyugszom meg igazán, ha megvan a hiba. Olyan sokára jön az eredmény már minden nap csak az e-mailem lesem a lelet miatt 2 hete, olyan idegfeszítő 😁
2021. ápr. 15. 16:50
 63/134 anonim ***** válasza:

Van 2 nagy, van egy 2 éves kémiai sajnos a műtét óta fordul elő, de hát közbe is volt 1 aki nem jól osztódott.

Én már nem vizsgálok semmit, ha nem jön akkor valahogy elengedem és maradunk így.

Timi

2021. ápr. 15. 17:23
 64/134 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok 53-54 voltam! Úgy tűnik nem baba van a dologba! Leesett a hőm 36.6ra! Teszt negatív! Gondolom ma holnap megjön jó sok késéssel!
2021. ápr. 16. 06:18
 65/134 anonim ***** válasza:
Nekem 2 reggeli halvany pozitiv tesztem van, ma kell megjonnie. Sajnos már barnazgatok :(
2021. ápr. 16. 06:26
 66/134 anonim ***** válasza:
53%
#25 vagyok, én szerintem nem tesztelek, csak ha már nem jött meg. Pont ezért, mert kémiait előtte mutatni fog halványan aztán meg megjön és feleslegesen "örültem". Inkább várok :)
2021. ápr. 16. 06:53
 67/134 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok! 19-es vagyok, sajnos nekem megjött 😕
2021. ápr. 16. 09:13
 68/134 anonim ***** válasza:
Nekem is megjott... mar kezdem feladni! Körülöttem mindenkinek sikerul vagy egyből vagy pár honap alatt, erre nekem 1 év alatt se. Raadasul szivat a testem is mert harmadjára hiteti el velem a terhesseget holott nincs is.
2021. ápr. 16. 09:28
 69/134 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! 30as vagyok!

Nagyon sajnálom akinek megjött. Kitartás.

Ha ajánlhatok valamit....

Nekem mind a 2 gyerekem gyógytea mellett fogant. Első baba előtt brutálisan kitolódott a ciklusom de 2 teás ciklus alatt rendeződött és terhes lettem a lányommal.

A kisfiammal normál ciklusokkal ittam,3. teás hónapban fogant meg.

Bármikor esküdnék rá,most is iszom,2.teás ciklusomban vagyok. Amúgy már december óta próbálkozunk.

A teák: cickafark (pé előtt) és palástfű (pé után mensiig). Próbáljátok ki,veszteni valótok nincs,én inkább ezt iszom mint gyógyszert szedjek vagy bármi ilyesmit.😊

Ha bárkinek bármi infóval tudok segíteni,nyugodtan szóljatok.

2021. ápr. 16. 09:54
 70/134 anonim ***** válasza:

#25 vagyok, 69 igen ezzel egyet kell értsek! A 2 terhességből a második nekem is teák mellet jött össze, annyi, hogy én szedtem barátcserjét is, ami szuper volt mert a menzeszes fájdalmaim is elmulasztotta előtte hónapokban :)

Meg terhes vitamint szedtem.

Most jelenleg is szedek vitamint meg Q10-et mert nagyon rossz minőségű a peteérésem, elég silány lett a progi értékem ovu után.

2021. ápr. 16. 10:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!