Áprilisban ki nem várja?
Ki mikor tesztel? Tünetek? Hőmérőztök? Mióta próbálkoztok? Erdekel minden
Én L vagyok, a márciusi "csoportból"
2 closti+ duphaston kúra
16.cnapon vagyok , tnap volt pozi az ovuteszt
De ha abbahagyod a progit es leesik megjon nem ? Nekem a dokim azt mondta,hogy akkoris megjon ha terhes vagyok mert menzeszt idez elo.:/
Orulok h irtal nagyon drukkolok!! Irj majd neha
én április 16 körül nem várom. Szintén második clostis kúra. Bromocriptint szedek még napi kettőt, mert microadenomám van. Két éve szeretnék teherbe esni, de a probléma csak 3 hónapja derült ki. Vezetek hőgörbét is, ami eddig így alakult:
Csak reménykedni tudok, mert csütörtökön voltam a dokinál, és látott egy bevérzett tüszőt, meg egy 38 mm-es cisztát, meg valami folyadékról is beszélt. Fogalmam sincs mi mit jelent, csak a cisztáról tudom, hogy nem jót. Viszont a clostitól nagyon erős ovulációs fájdalmam lett, már a múlt hónapban is, de most durvább volt.
4# sztem mi vhol irtunk mar, mert leirtad mi a betegseged :) nagyon drukkolok még mindig! :) nekem amikor 44mmes cisztam volt plusz folyadek a dokim azt mondta a ciszta miatt is lehet a folyadek vagy volt meg egy de kipukkant stb. Azt mondta 100okot felsorolhatna de nem latja rossz indulatúnak igy kaptam csak kúpot rá!!:)
Remelem mire újra mész nyomuk sem lesz ezeknek
Én április 24-re nem várom, úgyhogy most belehúzunk. Ez a 4. próbálkozós hónapunk, átlagban 28 naposak a ciklusaim. 3 naponta vagyunk együtt, most kezdtem el a gravidát szedni.
27 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!