Áprilisban ki nem várja?
Ki mikor tesztel? Tünetek? Hőmérőztök? Mióta próbálkoztok? Erdekel minden
Én L vagyok, a márciusi "csoportból"
2 closti+ duphaston kúra
16.cnapon vagyok , tnap volt pozi az ovuteszt
Sziasztok! Nekem tegnap és ma lett halvány pozi tesztem. 11-12 dpo-n.
Xepillel teszteltem, viszont sok rosszat hallottam róla. Bár ma erősebb lett, mint a tegnapi. Reggel veszek egy másik fajtát.
En pecsetelo verzes miatt ma voltam ugyeleten.. kifogtam egy barom dokit. Ulni se tudok ugy faj ahogy megvizsgalt meg a vegbelem is belesajdult...
Nem latott semmit csak felritkulast felpuhult mehet ami lúdtojány nagyságu. Ezek biztatoak de 5+2nél keves
Sziaa. Gratula!:)♡
Én sajnoa májua 3-10 ig véreztem, elment a babánk
utolso a korhazira gondolsz? Nemtudom ironikus h pont azota nem fejlodott es egyre jobban vereztem tole. Nemtudom. Tobbet nem megyek kórhäba az ügyeletre csak ha nagyon necces a helyzet.:/
Koszonom utolso elotti.
Szerdán lesz kontroll h mi a helyzet odabent , amelyik pehhesek vagyunk biztos h nem tisztultam ki. De meglátjuk. Ha mindent rendben lát akkor azt mondta tovább lehet már ebben a hónapban próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!