Áprilisban ki nem várja?
Ki mikor tesztel? Tünetek? Hőmérőztök? Mióta próbálkoztok? Erdekel minden
Én L vagyok, a márciusi "csoportból"
2 closti+ duphaston kúra
16.cnapon vagyok , tnap volt pozi az ovuteszt
Én is ápr 24 re nem várom!:) de mi 1-2 naponta vagyunk egyutt. 3 napig eleg ritk h elélnek a spermák :) drukkolok nekedis az még nem sok
Mi is csak szeptember óta próbálkozunk, de mar egy évnek tűnik..:-(
Sziasztok! Én vagyok a márciusi kérdés írója.
15.ére nem várom. Ebben a ciklusban vezetek elöszőr högörbét és ovu teszteltem. Amik szerint volt pém és hormonok terén is minden oké. Ha valakit érdekel megmutathatom a görbémet más véleményére is kíváncsi vagyok.
Sajnos csúnya hólyaggyulladásban szenvedek, ami nehezen akar elmúlni, fáj a hasam és így nem tudom figyelni a jeleket. Viszont tegnap és ma barnáztam kicsit, de lehet csak a gyulladás okozta. :/ Nem sok esélyt látok hogy sikerül.
Hőm fent van, cici érzékeny, de ez szokásos.
24N
Eddig nem jött meg.Már nem várom.Viszont nagyon rosszul vagyok.Szédülök és hányingerem van..a hasam már nem fáj de a cicim nagyon.Tegnap roszul lettem a tejbegríztől..amit amúgy szeretek.Vagy egy nagyon durva menzesz lesz vagy helyezkedik a babám... :)
Szerdán tesztelek ha addig nem jön meg. :)
Sziasztok. Mi a 4.próbálkozós hónapban vagyunk,nem hőmérőzök sem ocu teszt. Általában ovus fájdalom megvan középidőben plusz a nyák. Mindent beleadtunk,remélem sikerül. 11.dpo-n vagyok,de semmi extrát nem érzek :/
Julia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!