Áprilisban ki nem várja?
Ki mikor tesztel? Tünetek? Hőmérőztök? Mióta próbálkoztok? Erdekel minden
Én L vagyok, a márciusi "csoportból"
2 closti+ duphaston kúra
16.cnapon vagyok , tnap volt pozi az ovuteszt
Igen NAAAGYON lassan tellik.:/ én csak 4.dpon vagyok!! Nekem maradt multkorrol mert a fastest.hu ról szoktam rendelni es onnan úgy éri meg, ha rendelek legalabb 5-10dpot :)
Hat elhiszem h nem szeretnél csalódni. Tarts ki.:)
Nekem nincs jo hirem. Dokihoz se jutottam el uh s követésre..:( szval nemtudom h jól mentek a dolgok vagy ciszta lett vagy semmi. Pozitiv LH tesztem volt most a 15
Napon már. De nyálka ( tojasfehérje) egyáltalán nem!!:(
Szval nek fűzok ehhez sok reményt
Sziasztok!
Én voltam rosszul a tejbegríztől.Nekem totál pozi lett a tesztem.Azóta sem jött meg.Rosszul vagyok sokat és megnőtt az étvágyam.
26án megyek dokihoz elvileg több mint 6 hetes leszek akkor.
Amúgy minden oK.Nagy a boldogság! :)
En digiset hasznalok es ugyanúgy bevált csak tovabb kell bent hagyni mint a csipogás :) egybol mas eredményt kapsz.
Drukkolok E , nem erdemes mensi elmaradasan es pozi teszten kivul semmire sem adni. Nekem sincs folyasom. A melleim duzzadtak es erzekenyek de ez volt a multkoris es meg se volt baba. Szval semmi sem mérvadó!!:) irj majd!!:)
Én 9.dpon vagyok már izgulok es félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!