Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki "nem várja" hétvégére?

Ki "nem várja" hétvégére?

Figyelt kérdés
Vannak terhességre utaló tünetek?
2017. ápr. 6. 20:38
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
52%
Én nem várom, legalábbis bízok benne, hogy nem kopogtat. Esetleg csak a gólya :)
2017. ápr. 6. 20:47
 2/57 A kérdező kommentje:
Peteérésed mikor volt? Mióta vársz babára? Tüneted van már?
2017. ápr. 6. 20:51
 3/57 anonim ***** válasza:
Multheten hétfőn volt peteeresem, lh teszttel néztem. Párommal két naponta együtt voltunk. Második hónapja próbálkozunk. 10-e körül lenne a nem várt. Viszont tüneteim vannak, szédülés, magasabb hő, alhasi fájdalom, mell fájás. De ez sajnos akár lehet a nem várt menzi jele is. :( És neked?
2017. ápr. 6. 20:58
 4/57 anonim ***** válasza:
szia , en csak majd a jovo hetvegere nem varom :) enyhe feszules a hasamban van es mellfeszules ... en regotva varok a babara , az elsot elveszitettem , de most remenykedem hogy nem jon meg :)
2017. ápr. 6. 21:20
 5/57 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm, hogy írtatok. Én is két hete hétvégén lh teszttel néztem az ovulációt. Tavaly áprilisban én is elvesztettem az első babám :( idén, talán az évforduló miatt pár három hónapja görcsösen készülök minden menzesz előtti napokban a pozitív tesztre, de sajnos még nem volt az. Tüneteim vannak, de az előbb említett három hónapban a nagy izgalom és akarás miatt produkáltam tüneteket, amiket azelőtt sosem : hasfeszülés, mellérzékenység, fáradtság, hüvelyi folyás. Az eddig évekig napra pontos menzeszem múlt hónapban öt (!) napot késett.. Gondolhatjátok, már a baba szobát terveztem, csináltam három negatív tesztet is. De sajnos megjött :( tehát én már igyekszem ezeket a menzesz előtti jeleket figyelmen kívül hagyni, mert ilyenkor úgy érzem megbolondulok, és a csalódás miatt egyre kevesebb értékű nőnek érzem magam :(
2017. ápr. 6. 21:37
 6/57 anonim ***** válasza:
Szia! Én ma és vasárnap között nem várom. Elvileg 24 napos a ciklusom, különböző trükköket próbáltam is bevetni, hogy hosszabb legyen de sajnos mindig pontosan megjött. Ellenben amióta próbálkozunk a babával 2-4 napokat késik. Ez a 3. próbálkozós hónapunk egyébként. De most megint görcsöl a hasam mint márciusban, és késik. Úgyhogy nem élem bele magam. Ma reggeli tesztem negatív volt.
2017. ápr. 6. 23:34
 7/57 anonim ***** válasza:
Én ma-holnapra nem várom. 2 hete, csütörtökön látott a toki 23mm-es tüszőt, ami vagy aznap, vagy másnap megrepedt. Tegnap izgalmamban csináltam tesztet, persze negatív volt. Azért reménykedem... Tüneteim vannak, de simán jelezhet mensit: alhasi tompa fájdalom és mellfeszülés már 4 napja. Viszont ami minden mensi előtt 1-2-3 napig van: migrénes fejfájás, gyenge barnás folyás nincs. Irtó boldog lennék, ha babás lennék, már 3 éve várjuk.
2017. ápr. 7. 07:46
 8/57 anonim ***** válasza:

En hetfore vagy keddre nem varom. Szinten harom eve varunk, csak mi a masodikra.

Kremes folyas, ho 36.8. Palastfu teat iszom.

Az utolsotol kerdeznem, hogy kezelnek valamikeppen? Kiderult, mitol sikerul nehezebben?

2017. ápr. 7. 09:05
 9/57 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. NEm kezelnek, mert nem tudják hol a hiba. 2 éve volt ehy korai vetélésem, azóta semmi. Hormonjaim jók, férjem rendben. Az előző 3 ciklusban nézte a doki uh-n a peteérést, az előzőben nem biztos, hogy volt, de a mostaniban, meg az első figyelt ciklusban biztos volt. Azt mondta, hogy egy darabig nézi a peteérést, és ha így irányított együttléttel sem jön össze, akkor következik a petevezeték átjárhatósági.
2017. ápr. 7. 09:22
 10/57 anonim ***** válasza:

Drukkolok nektek!

Volt cukorterhelesed is?

Nekem volt atjarhatosagim es rendben vagyok. A ferjem eredmenye gyengebb de az sem zarja ki a spontam sikert. Azonban majusban inszem ha addig sem sikerul.

2017. ápr. 7. 11:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!