Ki "nem várja" hétvégére?
Figyelt kérdés
Vannak terhességre utaló tünetek?2017. ápr. 6. 20:38
21/57 anonim válasza:
Drukkolok hogy sikerüljön!! Bennem is van félelem, bár én szerencsére nem vesztettem el babát. 12 hétig nem nyugszok meg.
22/57 anonim válasza:
Jaj de jó:) Gratulálok! Látom te sem bírtál aludni. :) Én is felébredtem 4kor, csak nekem negatív lett:( De nem jött meg ésa hőm is fenn van. reménykedek...
23/57 anonim válasza:
Köszönöm szépen. :) lehet még korai neked a teszt. Csütörtök reggel még nekem is egy csíkos volt. Most meg... Kettő :))
24/57 anonim válasza:
Akkor csak jol irtam h sikerult :)
Gratulalok :)
Nekem mult heten hetfon es kedden volt pozitiv az ovuteszt. De en csak hnap tesztelek 25ossel. 10esem nincs.
25/57 anonim válasza:
Nekem is akkor volt az ovu tesztem pozi, és ma reggel meg pozi a hcg (10-es erősségű), de csináltam 25-ost is csináltam kíváncsiságból és azon is két csík van.
26/57 anonim válasza:
Drukkolok hogy neked is pozi legyen. Majd írd meg. :)
27/57 anonim válasza:
Köszi szépen! Szerencsés vagy, hogy második hónapban összejött.
Mi az elsőre is sokat vártunk.
Kérdező, nálad mi újság?
28/57 A kérdező kommentje:
Melcsi gratulálok! Nálam még nincs menzesz, de tesztet nem csináltam még. Várok pár napot.
2017. ápr. 8. 16:29
29/57 anonim válasza:
Köszönöm szépen. :) kérdező, mikorra nem várod a menzit?
30/57 anonim válasza:
Sziasztok!Én hétfőre nem várnám bár eddig elég valószínű hogy megjön....csupa olyan tünetem van.Pedig de jó is lenne...
Gratulálok a babásoknak!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!