Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki most hétvégére...

Szandy89 kérdése:

Van valaki aki most hétvégére nem várja?

Figyelt kérdés

Én vasárnapra nem várom. Nagyon szeretnénk már a 3 éves kisfiúnknak egy kistesót! :)

Gondoltam izguljunk együtt. :)

2016. febr. 10. 14:17
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
Én elvileg keddre nem várom, de szerintem egy 3 nappal később volt az ovum, szóval nem tudom. Mi is a tesót várjuk nagyon a lassan 4 éves kislányunknak. :) 6. próbálkozós hónap.
2016. febr. 10. 14:53
 2/48 anonim ***** válasza:

Elsőre rosszul számoltam, de most úgy néz ki, hogy 26 napos ciklussal péntek lenne, 28 napossal pedig vasárnap.

Sajnos 2 missed ab-om is volt 1 év alatt, az utolsó szeptemberben, így nem tudom pontosan, hány naposak is.

Elvileg jan 30. volt a pé; feb. 6-10-ig kaparászásokat éreztem, mint a lányomnál, de ma nem éreztem semmit se; a csípőm mintha megnőtt volna, a derekam fáj, álmos vagyok vezsettül és sokszor kell pisilnem.

Ma hajnalban ellőttem egy predictort, de ahogy utána olvastam az egyik legsz..abb márka és nem megbízható, így még reménykedek; még az is lehet, hogy túl korán csináltam :) Szerintetek jól gondolom? :O

Majd írjato, mi újság. ;)

2016. febr. 10. 15:33
 3/48 A kérdező kommentje:

Nekem is 30-án volt peteérésem. Én is gondolkoztam hogy holnap reggel tesztelek egyet. Mert sok olyat olyat olvasok itt hogy 10-11. dpo-n sikeresen teszteltek. De nagyon nehezen bírom kivárni a hétvégét. A kisfiammal menszi előtti napon pozit teszteltem.

De nem emlékszek hogy milyen tüneteim voltak vele.

Most 2 napja óránként járok pisilni. Ez tűnt fel. Kicsit fáradékonyabb is vagyok. Hát nemtudom mi lesz ebből. De drukkolok nektek is! :)

2016. febr. 10. 15:59
 4/48 anonim ***** válasza:

kérdezőnek: péntek előtt nem merek, így is elsiettem, szerintem; újabb negatívat nem szeretnék; de én se bírom már kivárni. ;)

"közös" teszt pénteken reggeli elsőből ? Mit szólsz? ;)

Aztán majd megírjuk mi lett az eredmény, ok? :D

2016. febr. 10. 19:00
 5/48 nanaszka ***** válasza:
Èn is vasárnapra nem várom.... hètfő előtt tuti nem csinálok tesztet
2016. febr. 10. 19:09
 6/48 anonim ***** válasza:
Vasárnapra nem várom. szintén 3 éves fiúcska mellé lenne kistesó. :)
2016. febr. 10. 20:07
 7/48 A kérdező kommentje:

Na hát akkor vagyunk egy páran.

Benne vagyok a holnap reggeli tesztelésbe mert már nem bírom!! :D

Bár elkezdett folyni az orrrom. :/ gyanítom hogy ezért járok sűrűn pisilni is.

2016. febr. 11. 08:39
 8/48 anonim ***** válasza:
Sziasztok 😊 Én is vasárnapra nem várom 😊 Hajrá nekünk!
2016. febr. 11. 09:25
 9/48 anonim ***** válasza:

Sziasztok

En honap vege fele nem varom

Multheten mult el a menszimnde hetfon pozitiv lett az ovulacios tesztem.

Remenykedek h hat ha most ossze jon a teso :)

2016. febr. 11. 10:38
 10/48 anonim ***** válasza:
Kérdező: teszteltél ? Mi lett az eredmény ? ;)
2016. febr. 12. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!