Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki most hétvégére...

Szandy89 kérdése:

Van valaki aki most hétvégére nem várja?

Figyelt kérdés

Én vasárnapra nem várom. Nagyon szeretnénk már a 3 éves kisfiúnknak egy kistesót! :)

Gondoltam izguljunk együtt. :)

2016. febr. 10. 14:17
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Nekem is negatív. Még nem jött meg, de leszakad a derekam, úgyhogy meg fog jönni tuti.
2016. febr. 14. 10:27
 32/48 anonim ***** válasza:
Nagyon furcsán jött meg: semmi barnázás nem volt, pedig első napon általában szokott lenni; betettem egy tisztasági betétet és 5 perc alatt eláztam és görcsölök is, pedig azt sem szoktam. :(
2016. febr. 14. 12:10
 33/48 A kérdező kommentje:

Lehet hogy elindult valami csak nem fejeződött be? :(

Nem még mindig nem jött meg.

2016. febr. 14. 12:25
 34/48 anonim ***** válasza:

Az én tesztem negatív.Gondoltam,h ez lesz.Semmi tünet,tuti mensi lesz jövő héten!Gratulàlok a pozitív teszthez!

K

2016. febr. 14. 17:57
 35/48 A kérdező kommentje:

Részemről menszi még mindig sehol. Ha holnap reggelig nem jelentkezik akkor reggel újra tesztelek.

Valakinél valami fejlemény???

2016. febr. 15. 07:27
 36/48 Zsazsika0321 válasza:
Sziasztok nekem holnap lesz egy hete hogy kesik, szombaton csinaltam egy tesztet negativ lett :( folyasom van mellem fáj, érzékeny... semmi jele nincs hogy megjonne... teljesen ossze vagyok zavarodva :(
2016. febr. 15. 11:00
 37/48 3005 ***** válasza:

Sziasztok nekem tegnap kellett volna megjonnie, nem gorcsolok es nyulos folyasom van, de a teszt negativ. (e-bay-es martogatos csikocska, nem tudom mennyire jok ezek a nagyon olcso tesztek)

Ha nem jon meg tovabbra sem akkor par nap mulva lehet veszek jobb minosegu tesztet.. :/

2016. febr. 15. 13:44
 38/48 A kérdező kommentje:
Nálam úgy szintén még mindig semmi. A mindjárt megjön érzés egy kicsit még mindig megvan, de az is olyan furcsán. Nemtudom elmondani hogy mit érzek, de nem olyan mint a megszokott menszinél. Ha reggelig nem jön meg tesztelek.
2016. febr. 15. 16:49
 39/48 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi lesz ebből, de valószínű meg fog jönni. Az este elkezdtem egy picit barnázni. Raktam egy tampont. Az éjjel úgy görcsöltem azt hittem hogy reggelre elönt a vér. De most megint nincs semmi.
2016. febr. 16. 07:34
 40/48 3005 ***** válasza:

Nekem meg mindig kesik, ma délelőtt nem első vizeletből lett 2 csikos, nem halvany nem kellett keresni majd ugyanabbol a vizeletbol kb 10 perc mulva csináltam 2 masikat is (csovi martogatos mind) azokon nem latok semmit. Nem tudom h eros fals pozi van-e vagy most mi van.

Holnap reggeli elsobol clearblue digital eldonti a kerdest :(

2016. febr. 16. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!