Van valaki aki most hétvégére nem várja?
Én vasárnapra nem várom. Nagyon szeretnénk már a 3 éves kisfiúnknak egy kistesót! :)
Gondoltam izguljunk együtt. :)
Ma reggel én is csináltam és nekem is negatív; én is azt gyanítom, hogy korai volt a teszt.
Vasárnap egy újabb? ;)
Az előbb kihoztam a természetes fényre a tesztet és lefotóztam. Remélem, nem csak én képzelem oda :O
x-epil volt itthon (maradt egy doboz elfekvőben, aminek most kifejezetten örültem)
szerintem vasárnap reggel is ilyet csinálok. Eddig mindegyik terhességnél bevált, főleg, hogy most óriásit csalódtam a koraiban :/
Neked milyen márka volt? Vasárnap milyet fogsz ellőnni? ;)
16-os : sajnos pontosat nem tudok, mert az előző ciklusom hosszabb volt, mint szokott; de vagy ma vagy vasárnap lenne aktuális. Kicsit aggódok is, mert fáj a tüdőm és az első missed ab-ra pont egy 3 hetes tüdőgyulladást követően került sor; persze ezt nem támasztották alá a szövettanin, de gyanítom, hogy ez okozhatta, hogy elhalt...
Neked szintén vasárnap lesz a nem várt? Nagyon drukkolok mindenkinek! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!