Szandy89 kérdése:
Van valaki aki most hétvégére nem várja?
Figyelt kérdés
Én vasárnapra nem várom. Nagyon szeretnénk már a 3 éves kisfiúnknak egy kistesót! :)
Gondoltam izguljunk együtt. :)
2016. febr. 10. 14:17
21/48 3005 válasza:
Csatlakoznek en is 😃, vasarnap/hetfore nem varom drukkolok mindenkinek!
22/48 A kérdező kommentje:
Most elkezdődött nálam az a mindjárt megjön érzés, de remélem nem fog.
2016. febr. 13. 07:31
23/48 anonim válasza:
Csajok! Vasárnap délelőtt mindenkit várok a jó hírekkel! Csíkokban gazdag vasárnap reggel kívánok előre is Mindenkinek! :*
24/48 anonim válasza:
Én szerintem nem tesztelek holnap.Semmi tünet és a folyàsom is vizes,mint mensi előtt.Nehezen tudnék úgy tesztelni,h a család ne vegye észre,mert hétvégén egyszerre kelünk.Hétköznap én vagyok az első kelő.+ Tuti elrontanà a napom egy nega teszt,férjem meg levàgnà és nem akarom elrontani a Valentin napot.
16-os,vagyis K
25/48 A kérdező kommentje:
Alig várom hogy reggel legyen! :D
Bár egy kicsit félek, hogy megint csalódok. :/
2016. febr. 13. 18:12
26/48 nanaszka válasza:
5 ös vagyok... nem bìrtam várni hètfőig.... nekem megvan a kèt csìk...
27/48 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked!
Az én tesztem sajnos negatív. :(
2016. febr. 14. 07:40
28/48 A kérdező kommentje:
Vagyis mostmár nemtudom. Kivittem a tesztet a természetes fényre. Mintha lenne ott extra halványan valami, de nem tudom eldönteni, hogy 2. Vagy csak száradási csík. :(
2016. febr. 14. 08:02
29/48 anonim válasza:
nekem sajnos negatív és megjött ma reggel. Sírok! :( A többi csíkosaknak gratula! :)
30/48 A kérdező kommentje:
Sajnálom.
Szerintem nekem is meg fog jönni. Picit görcsölök.
2016. febr. 14. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!