Ki nem várja a hétvégére?
én vasárnapra nem várom, valahogy úgy érzem, most összejött a baba, most először próbáltuk ki az ovulációs tesztet, és akkor voltunk együtt mikor "kellett"
Persze izgulok azért...
Szívesen dumálnék olyanokkal, akik hasonló helyzetbe vannak, azaz ők is azon izgulnak, hogy ne jöjjön meg nekik!
Szép napot
szia! hát szorítok neked!
Én voltam olyan buta hogy tegnap reggel teszteltem egyet. a hasam nekem is szurkál, és egyik éjjel annyira húzódtak, fájtak a melleim, hogy arra keltem fel, és alig bírtam vissza aludni. Nem akarok magamba beszélni én se semmit, sajnos elég hipochonder vagyok :D
Tegnap inkább a poén kedvéért teszteltem reggel, és először nem is néztem annyira meg,mert erős csíkot nem láttam, de mintha egy nagyon halvány csík lenne ott... persze nagyon nagyon korán van még ehhez!
Sziasztok! Beszállnék én is a beszélgetésbe:
Én holnapra nem várom. A tünetekben nem bízom...hypohonder hajlam nálam is megvan, viszont a görbém szép magasan van, ami bizalomra ad okot:) Én holnap tesztelek.
Kérdező mutatsz képet a tesztedről?:)
Amíg nem jön meg, nincs semmi vesztve! Figyelni lehet a jeleket, de nem szabad belebetegedni hogy mindent belebeszéljünk magunkba:D
Nekem volt olyan hónapom, hogy még a reggeli rosszullétet is beképzeltem magamnak!
Képet nem teszek fel, sajnos fényképen egyáltalán nem látszik az a kis csík, amit én látok, nagyon kell nézni élőbe is.
Ha ilyen sokan vagyunk, örülnék ha a hozzászólásokat aláírnánk, akár egyy kis becenévvel csak...:) Egyszerűbb lenne...
Nekem a melleim ugye egy időbe nagyon fájnak, illetve érzékenyek nagyon! A mellbimbóm pedig egész sötét színű, ami nem szokott lenni ... nem tudom már ezt hova tenni Ű
Ki mióta próbálkozik?szedtetek fogamzásgátlót?
Mi nekünk ez a 7.hónapunk, és szedtem 3 évig fog.gtlót.
Sok sikert mindenkinek!
Kriszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!