Ki nem várja a hétvégére?
én vasárnapra nem várom, valahogy úgy érzem, most összejött a baba, most először próbáltuk ki az ovulációs tesztet, és akkor voltunk együtt mikor "kellett"
Persze izgulok azért...
Szívesen dumálnék olyanokkal, akik hasonló helyzetbe vannak, azaz ők is azon izgulnak, hogy ne jöjjön meg nekik!
Szép napot
sziasztok!
hú, ez kellett ugornom valahova, azért tűntem el :D
Én majd vasárnapra nem várom, így az nap reggel gondoltam tesztelni, de a férjem rá akar beszélni, hogy már pénteken is teszteljek egyet...
magnéziumot is szedek :D Én is régóta... szedek kalciumot,folsavat,magnéziumot, c vitamint, terhesvitamint... ez így elég soknak hangzik :D pedig már megszokásból szedem, egyedül a folsavat szedem baba miatt,meg a kalciumot, a többit mindig szoktam... meg ilyen multivitaminos pezsgőtablettát, amibe még van egy csomó minden, pl e vitamin, elvileg azt is ajánlják a kismamáknak.
Csajok! Asszem valaki már írta hogy fémes szájízt éreznek! ez tényleg van? mindig azt hittem ezt csak úgy mondják...
maa délután velem is volt valami ilyesmi, mert órákig nem tudtam inni, és kicsit ki voltam száradva, és ahogy nyeltem, volt egy fura íz a számba... agyaltam is hogy ez mire hasonlít,mikor leesett hogy utoljára akkor éreztem ilyet mikor kiskoromba mániám volt rágni a ceruzáim fém végét...
Na most nem tudom, hogyy magamba beszéltem-e vagy nem, de kicsit hányingerem is lett :S
Üdv az ujjaknak! Szorítunk mindenkinek, remélem hamarosan mindenkinek lesz legalább egy pozitív tesztje :)
Kriszta
Nálam nem tapasztalható a fémes szájíz, és az előző terhességem során sem volt.De valószinüleg mint sokminden más is, ez is egyénfüggő.
Én már a 7.dpon biztos voltam abban,hogy sikerült a baba, mert 6.nap felment a hőm és azóta fenn is van, valamint 7.nap óta érzem a fura húzódást a méhemnél, a szúrkálásokat a méhbe,petefészekbe és a folyásom is megmaradt krémes peteérés óta.
Nyilván a teszt az,ami az i-re feltette a pontot. :-)
ha valakit érdekel, ez a halvány tesztem amit meséltem, hogy nem nagyon tudjuk eldönteni a férjemmel hogy látunk-e valamit vagy nem, annak elküldöm szívesen...
megpróbáltam róla képet csinálni.
Kérdező, engem érdekel. Elküldöd?
Judit
Holnap reggel küldöm.addig ha valakit mèg èrdekel,írjon.
( a laptopot már kikapcsoltam,ès csak onnan tudom küldeni,most meg már csak telefonról vagyok.)
tudom,megigértem, hogy nem fogok hétvégéig tesztelni, és még csak szerda van, és főleg hogy délután de inkább más okból, de muszáj volt kiderítsem hogy mi van, úgy voltam vele, mivel délutáni vizelet, nem is lesz erősebb, de ugye hogy erősebb? ugye hogy nem beszélem magamba?
Az alsó a mai teszted? ráadásul délutániból? :) Persze, hogy erősödött:)
Azt hiszem gratulálhatok! :)
Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!