Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a hétvégére?

Ki nem várja a hétvégére?

Figyelt kérdés
9. dpo-n vagyok elvileg, iszonyatosan puffadok és krémes folyásom van. Tünetek? Mit éreztek?
2014. szept. 16. 11:17
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 7-en vagyok, majd írd meg mi volt:) Mióta próbálkoztok?
2014. szept. 16. 11:27
 2/49 anonim ***** válasza:

Én jövő hét közepe-végére nemvárom.

Mi már 1 éve próbálkozunk a kistesóval, igen kicsi az esélye, hogy pont ez a hónap jönne be.

A krémes folyás teljesen normális, tojásfehérjés folyás peteéréskor van, krémes pedig egyébként.

2014. szept. 16. 11:39
 3/49 anonim ***** válasza:

Én is hétvégére, (vasárnap- hétfő) nem várom. Tegnap (8.dpo) volt 3 csepp vér, ami eddig sosem volt, remélem ez utalhat beágyazódásra :) Nagyon sűrűn kell pisilnem :)

2 és fél év próbálkozás után most hátha :)

2014. szept. 16. 11:43
 4/49 A kérdező kommentje:

De jó, hogy írtatok! :)

Nekünk ez "csak" a 3. próbálkozós hónapunk, és ebben a hónapban próbáltam nem rágörcsölni, nem is ovuteszteltem, csak mikor éreztem a peteérést, akkor feküdtünk rá jobban a dologra. :) Bízom benne, hogy talán sikerült. Tegnap délután azért ellőttem egy 10es one step tesztet, persze, hogy negatív lett.

A pár csepp vér szerintem simán utalhat beágyazódásra, én is valami hasonlót várnék, hogy legalább kapjak egy jelet, hogy történik ott bent valami :), de eddig még semmi.

Mindenkinek nagyon szorítok, legyen ez a hónap a miénk! :)

2014. szept. 16. 12:41
 5/49 anonim ***** válasza:

Szombatra nem várom, 13-14.-ik próbálkozós hónap.

Mindenkinek megy a drukk!

2014. szept. 16. 13:52
 6/49 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekünk még csak a második hónapunk, nagyon türelmesek vagytok csajok, én szerintem megőrülnék ennyi idő után, bár hiszek abban hogy mindig a legjobb időben jön a baba amikor kell. De ha valaki mondja nekem régebben hogy nem is olyan könnyű teherbe esni és fél-egy évet várnak rá rengetegen akkor nem görcsöltem volna annyit rajta gyógyszer mellett is:)
2014. szept. 16. 14:18
 7/49 anonim ***** válasza:
Szombatrá nem várom. Sok esélyt nem látok hogy sikerült :( 6 honapunk volt :( Zsanett
2014. szept. 16. 15:30
 8/49 A kérdező kommentje:
Fel a fejjel Zsanett! Sosem tudhatod, én nagyon drukkolok! Tényleg elismerés annak, aki már hosszú hónapok, évek óta kitartóan próbálkozik. Kívánom, hogy váljon valóra mindannyiunk álma minél hamarabb! Amúgy nekem ma nagyon rossz napom volt, délután be is aludtam két órára és nagyon nyűgös is vagyok. A puffadás maradt, a kávé íze más volt, mint egyébként.
2014. szept. 16. 22:01
 9/49 anonim ***** válasza:
Csajok egyik barátnőmnek 2 és fél év után sikerült, amikor már eljutott oda hogy nem érdekli, és elmentek nyaralni, ahol egyáltalán nem is foglalkozott vele, csak jól érezték magukat. És nagyon boldog volt hogy 2 és fél év után terhes lett:) Nagynéném meg annyira görcsösen akarta hosszú évekig, nem lett baba, örökbefogadtak egy kislányt és alig pár hónapon belül terhes is lett.
2014. szept. 17. 08:52
 10/49 anonim ***** válasza:
Valakinél valami fejlemény? :)
2014. szept. 18. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!