Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a hétvégére?

Ki nem várja a hétvégére?

Figyelt kérdés
9. dpo-n vagyok elvileg, iszonyatosan puffadok és krémes folyásom van. Tünetek? Mit éreztek?
2014. szept. 16. 11:17
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Csajok, na mi újság nálatok?
2014. szept. 21. 11:24
 12/49 A kérdező kommentje:

Halihó! Hát nagyon izgulok és nem merek előre örülni, mert mára nem várom.

11. dpon volt az első nagyon halvány pozi one step 10-es tesztem, ami azóta napról napra picit erősödik. Ma első pisiből csináltam egy 25-ös egens kazettásat is, és sokkal erősebb pozi lett (de nem olyan erős, mint a kontroll csík), mint a 10-es teszt. Hogy lehet ez??? :) Szóval nagyon nagy izgalom van bennem, úgy tervezem, hogy holnap beszerzek egy digitális clearbluet, az elvileg kerek perec megmondja, hogy mi a helyzet. :) A mellem fájdogál, de nem vészesen, más egyéb tünetem nincs. Nálatok mi újság?

2014. szept. 21. 12:13
 13/49 A kérdező kommentje:
2014. szept. 21. 12:29
 14/49 anonim ***** válasza:
Ez pozitívnak néz ki eléggé, gratulálok:) Én keddre nem várom, meglátjuk. De amúgy simán lehet a 25-ös erősebb ha másnap csináltad. Most már gyorsan nő a hcg szint, szerintem próbálj.ugyanabból a tesztből többet csinálni pár naponta, akkor szépen fog látszani ahogy erősödik a csík:) Apukának elmondtad már vagy meglepi lesz? :)
2014. szept. 21. 12:47
 15/49 A kérdező kommentje:
Kedves 14es, drukkolok!!! Apuka még nem tudja, ha holnap se jön még és pozi lesz a digitális cb, akkor majd elmondom a jó hírt. :) május 31-én volt az esküvőnk, azóta ez minden vágyunk. :-) te meg nem teszteltél?
2014. szept. 21. 14:29
 16/49 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap lett volna esedékes, szerencsére nem jött még meg. Hőm 37,2 két napja, viszont a tesztem negatív.

Kérdező szerintem kismama vagy! Halk gratu! :)

2014. szept. 21. 15:46
 17/49 anonim ***** válasza:
Még múlt hónapban én is csináltam, mert nászúton voltunk és jó lett volna ott megtudni a jó hírt. Megfogadtam hogy most csak akkor csinálok ha késik és fent marad a hőm is nem akarok minden hónapban negatív tesztet. Inkább rendelrem futárral 2 olyan tesztet ami csak kedd után érkezik meg és amut utána eltehetek, és remélem már csak 1 tesztet kell csinálnom. Azt.is szombatra tervezem ha addig nem jön meg, szeretnêm rögtön elmondani a férjemnek és egyben meg is lepni reggel ha felébred:) Meg mertem volna esküdni hogy múltkor összejön, érrztem görcsöt hátfájást mindent, most már csak annak hiszek ha késik és pozitív a teszt. Plusz a férjem is meg szeretném lepni vele, ês erre jobb a szombat mintha utána menni kellene dolgozni. Akkor nektek is első baba, ugye? Hány éves vagy?
2014. szept. 21. 15:50
 18/49 A kérdező kommentje:
16-os! Amíg nem jön meg, addig minden rendben! Remélem, hogy legalább 9 hónapig nem fog, és együtt örülhetünk majd! :) Én hőt nem mérek, nekem macera egy kicsit, de a tiéd szép magas, próbálj másik tesztet!
2014. szept. 21. 21:23
 19/49 A kérdező kommentje:
17-es! Ezek szerint egy cipőben járunk... :) 28 vagyok, a párom 32 lesz októberben, és igen, az első babánk lesz. Direkt nem azt írom, hogy lenne, én bízom benne, hogy megfogant. :) Tudom jól, hogy mennyire elkeserítő a negatív teszt, a múlt hónapban én több tünetet is produkáltam, mint most, mert annyira ráfeszültem az egészre... aztán megjött és elhatároztam, hogy a következő hónapban nem ovutesztelek, hanem szépen naponta-kétnaponta együtt leszünk, és jön az a baba, ha szeretne! Talán tényleg ez a titka, nem tudom, többektől olvastam már, hogy nem szabad görcsölni. Itt vannak előttem, a halványabb, de pozi tesztek és mégis félek... mindjárt megjön érzés természetesen megvan, de ha el is számoltam volna az ovu időpontját, amit eddig mindig megéreztem, legkésőbb holnap akkor is meg kellene jönnie. Akkor a 35. napon tartanék, eddig ez volt a leghosszabb ciklusom (20. napon volt az ovum). Kitartás és türelem! Már csak 2 nap! :)
2014. szept. 21. 21:31
 20/49 A kérdező kommentje:
2014. szept. 21. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!