Ki nem várja a hétvégére?
Figyelt kérdés
9. dpo-n vagyok elvileg, iszonyatosan puffadok és krémes folyásom van. Tünetek? Mit éreztek?2014. szept. 16. 11:17
31/49 anonim válasza:
INagyon örülök nektek:) Hogy mondtad el a jó hírt apukának?
32/49 A kérdező kommentje:
Jól esik, hogy drukkoltok és velem örültök! :) Vettem egy pár pici zoknit I <3 DAD felirattal és mivel hosszabb szárú, pont belefért a corax teszt, így adtam át. Azt se tudta először, hogy mi az és hogy meg mit kell nézni. :D Aztán hogy legyen egy közös élményünk, együtt csináltuk meg a digit cb-t és bizonyosodtunk meg róla, hogy bizony jön a picúr. :) Azóta vigyorog, mint a tejbetök. :) Tudom,hogy milyen két héten keresztül vááárni és reménykedni és azt is, hogy milyen érzés az, mikor mégis megjön minden "tünet" ellenére. Én bízom benne, hogy jönni fog a bébi mindenkinél, ha itt az ideje. Még én sem vagyok nyugodt, majd akkor leszek az, ha az orvos is megerősíti a terhességet. Örülök, ne értésetek félre, de félek is, mert sosem lehet tudni... Továbbra is megy a drukk és várom a fejleményeket!
2014. szept. 22. 20:29
33/49 anonim válasza:
Nekem még semmi, de a hasam görcsöl. Viszont megnéztem a méhszájamat és nagyon fent van, tegnap is alig értem el de ma még kevésbé, ez jelenthet valamit? Ma kellene megjönnie.
34/49 A kérdező kommentje:
Nem, ma NEM kellene megjönnie. :) Ehhez a dologhoz én sajna nem tudok hozzászólni, sosem vizsgáltam, de türelem...
2014. szept. 23. 09:42
35/49 anonim válasza:
Igen, arra gondoltam:) Neked görcsöl még a hasad vagy érezted előtte mintha mindjárt megjönne? Remélrm nem jön meg és kibírom szombatig hogy ne teszteljek:)
36/49 A kérdező kommentje:
Én sosem voltam intenzíven görcsölős, most pedig szinte semmi görcs nem volt, inkább hasszúrkák, nyilallások, és ez tart még most is. Néha-néha érzem, de ennyi. A mindjárt megjön érzés szerintem pszichésen alakul ki, de természetesen volt, én még most is tartok tőle, bár remélem, hogy feleslegesen. :) Az a baj ezekkel a tünetekkel, hogy ugye mindenki másképp él meg egy terhességet, mások a tünetei. Én azon agyaltam egy darabig, hogy a legjobb barátnőm, aki már kb. most félidős, egyetlen egy tünetet sem produkált, és minden rendben nála. Nekem meg nyomásra érzékeny a cicim, forró és napok óta úgy érzem, mintha hőemelkedésem lenne + a hasszúrkák. Nálam valószínű, hogy ez a normális. :) Szóval a tünetekre is szinte lehetetlen alapozni.
2014. szept. 23. 10:51
37/49 A kérdező kommentje:
Na mi a helyzet?
2014. szept. 24. 07:04
38/49 anonim válasza:
Nekem tegnap a 18. dpo-n megjött. Előtte semmi görcs vagy fájdalom nem volt a szokottól eltérően, most viszont nagyon intenzív a fájdalom. Majd legközelebb nekünk is sikerül! Nektek jó babavárást!
39/49 A kérdező kommentje:
Így van, nem kell elkeseredni! Bár tudom, könnyű azt mondani...
Én most tartok a 17. dpo-n, október 4-re foglaltam időpontot a dokinál. Gondolom előbb nem érdemes mennem, mert most még semmit sem lát. Csak türelmetlen vagyok nagyon és aggódom, hogy minden rendben van-e... nehéz lesz ez a másfél hét.
2014. szept. 24. 08:21
40/49 anonim válasza:
Utolsó, akinek a 18. dpon jött meg: megkérdezhetem hogy hány naposak a ciklusaid? Máskor is szokott ilyen hosszú szakaszod lenni vagy kivételes volt ez így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!