Ki nem várja a hétvégére?
Nálam csak erősödik a cicifájdalom és mindig forrók melleim. Ja, és egyre többet járok pisilni... bár ez lehet, hogy csak valami pszichés dolog, mert tudat alatt félek, hogy megjön.
Írjatok, hogy mi a helyzet! Megy a drukk!!!
2-es vagyok, az 1 éve próbálkozós a kistesóval.
Nekem szerencsére még semmi jel, de csak kedd-szerdára nemvárom, úgyhogy még bármi lehet.
Szombaton teszteltem, mert akkor volt a házassági évfordulónk és jó lett volna ezzel előrukkolni, de full negatív volt.
Kb. azóta, mióta teszteltem az első halvány pozit, az a 11. dpon volt, tehát kb. 4-5 napja. Intenzívebben a hétvégén kezdtem érezni.
Ma megpróbálok beszerezni egy digit cb-t meg x-epil tesztet, mert a 10-es one step-ből már csak 1 van. Délután tesztelek ismét.
2-es vagyok, úgy néz ki ez a hónap sem jött össze. Egy újabb reménykedős-csalódós hónap, már nem is tudom hányadik...
Sok sikert a többieknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!