Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a hétvégére?

Ki nem várja a hétvégére?

Figyelt kérdés

én vasárnapra nem várom, valahogy úgy érzem, most összejött a baba, most először próbáltuk ki az ovulációs tesztet, és akkor voltunk együtt mikor "kellett"

Persze izgulok azért...

Szívesen dumálnék olyanokkal, akik hasonló helyzetbe vannak, azaz ők is azon izgulnak, hogy ne jöjjön meg nekik!

Szép napot

2015. febr. 17. 09:54
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
p.s.: Bibi :)
2015. febr. 17. 10:27
 12/30 anonim ***** válasza:

#6-os hozzászóló vagyok, Juditnak hívnak.

Röviden bemutatkozom: 25 éves vagyok és első babát szeretnénk.

3.hónapja próbálkozunk, és 5 évig szedtem fogamzásgátlót. (Lyndinette 20). Novemberben hagytam abba, kicsit megkavarta a ciklusom:( Két hetente megjött,de szerencsére a január és ez a hónap már úgy tűnik normalizálódott.

Ebben a hónapban kezdtem hőgörbét is vezetni, pont emiatt, hogy kicsit tudatosítsam a ciklusom.

Tünetek: A mellérzékenység nálam is megvan. Több napja tart. Valahogy pozitiv megérzésem is van,de majd holnap eldől:)

Sok sikert kívánok én is mindenkinek!

Judit

2015. febr. 17. 10:30
 13/30 A kérdező kommentje:

egyébként én 22 éves vagyok! a mi babánk ha egyszer lesz, nagyon kis akaratos lesz,mert akkor jön, amikor ő akar, hiába várjuk:D

Én még sose hőgörbéztem, igazából azt se tudom hogy működik.

Ovulációs teszteket rendeltünk, és azokkal próbálgattam behatárolni, mikor is van ovum.

És kiderült, hogy a ciklusom 12. napján, és én is eddig mindig 15. nappal számoltam.. és mindig akkor álltunk rá a dologra.

Igaz, hogy 7 hónapja próbálkozunk, de volt ebből 1-2 hónap amikor alig voltunk együtt a párommal, egyéb okok miatt.

Én most kezdtem el ovu után inni a palástfűteát, hátha segít a beágyazódásban, és szedek egy terhesvitamint ( amit egy kismama ismerősömtől kaptam mivel ő neki nem volt jó, túl sok vasat tartalmazott, és rosszul lett tőle, de nem akarta kidobni, így nekem adta.)

nem tudom ezek a dolgok egyáltalán segítenek-e valamit

2015. febr. 17. 10:38
 14/30 A kérdező kommentje:

Judit! sajnos ez a vacak fogamzásgátló miatt ne csodálkozz hogy ilyen volt a ciklusod. nekem 3 hétig nem is jött meg, mi meg örömködtünk hogy baba... de persze teszt se mutatta ki.

Ezen kívül hullani kezdett a hajam , és olyan ragyáim vannak hogy még a serdülő tinik között is elszégyelném magam. Bár a bőrömre találtam talán valami megoldást...

Te ezekkel hogy vagy?

2015. febr. 17. 10:42
 15/30 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, Anita :)

Nekünk ez az 5. hónap. Nem vagyok annyira "ràkattanva" még a dologra, egyenlõre jön, ha úgy érzi itt az idõ. Nem mérem a hõmet, nem ovutesztezek.

Az ovut észre szoktam venni, akkor ràgyúrunk, de ennyi. :) Persze a jeleket figyelgetem magamon, eddig mindenfélét produkàltam, minden hónapban más volt.

Most épp a "semmi" tünetnél tartok. :D

Hàt ki tudja, lehet ez lesz a jó. :)

2015. febr. 17. 10:49
 16/30 anonim ***** válasza:

Kérdező: MI A MEGOLDÁS A PATTANÁSOKRA? :)

Bocsi a nagybetű miatt, de muszáj volt kifejeznem mennyire felkeltette érdeklődésem ez a mondatod:) Szenvedek tőlük. Ahogy írod: mint egy tini. Főleg peteérés környékén. Amég szedtem semmi bajom nem volt, sőt úgy emlékszem előtte sem,de mióta abbahagytam néha úgy kipattog az arcom:(

Hajhullás szerencsére nem jelentkezett.

Előző kommentedhez: A terhesvitamin szerintem mindenképpen jó, mert biztosan van benne folsav, ami már a beágyazódás után szükséges. Sőt úgy tudom elő is segíti azt. Mire megtudod, hogy terhes vagy, pedig már megtörtént, ezért ajánlatos a folsavat már próbálkozáskor szedni.

A teákhoz én nem tudok hozzászólni. Azt nem probáltam még, de sokat esküsznek rá. Nekem a dokim erre annyit mondott, hogy ártani nem árt,de ő személy szerint elég szkeptikus:)

Ovutesztet még nem próbáltam.

Amúgy a hőgörbézés az ébredési hőmérsékleten alapul. Ha minden reggel egy időben méred, közvetlen ébredés után kirajzol egy szép görbét, amiből megtudható, hogy mikor volt ovuláció.Ha valaki terhes magasabb a hőmérséklete. Ha meg fog jönni, előtte pár nappal lejjebb megy. Nekem még elég magas: 37,2 fok, ezért írtam, hogy bizalomra ad okot:) Persze még lejjebb mehet,de azért bizakodom.

Judit

2015. febr. 17. 10:54
 17/30 A kérdező kommentje:

Kedves Judit! én már annyi -annyi mindent kipróbáltam, a maszktól kezdve a szuper krémig, a pattanásos bőrömre, hogy már sokszor csak sírva fakadtam, hogy úgy nézek ki mint egy igénytelen,és semmi nem segített.

Nem tudom, hallottál-e már a teafa olajról, nagyon jó fertőtlenítő hatása van, ezért azt töményen ajánlom, igaz, ennek kicsit húzósabb az ára olyan 1500 ft. elvileg minél drágább, annál jobb,mert annál több teafaolajat tartalmaz, de én egy olcsóbbat vettem, 700 ft-ért, és nekem ez is bevált! a lényege annyi hogy fertőtlenít,így ha van egy sebed, pattanásod, és bekened vele, előbb el kezd gyógyulni. ne várj csodát,2 órán belül is ott lesz a patti azért. De tényleg sokat segít! nekem egyik nap egy gyulladt patti jött ki a homlokomon, mikor tudtam, kinyomtam és azóta naaponta 2x bekenem ezzel a szerrel, és most már csak a hege van ott. nem duzzadt, nem gyulladt.

Amire vigyázni kell, hogy minden pattira egyenként tegyél ilyet, akár egy fültisztító pálcikával, akár egy kis sminkecsettel. én sajnos abba a hibába estem, hogy úgy éreztem, az egész arcom ragyás, és töményen áttöröltem ezzel az olajjal, és másnapra olyan száraz lett a bőröm, hogy alig bírtam helyre hozni. szóval tényleg CSAK oda ahol heg, pattanás , seb van.

(mellesleg mivel fertőtlenítő hatású, számos más dologra is szuper, pl sok embernek visszatérő hüvelygombát is elmulasztotta)

van még olyan bio szappan is, ami teafa olajas, én bio boltba vettem 450-500 ftért, lassan 1 hónapja ezt használom, és még elég lesz egy darabig! Yamuna márkájút vettem, zöld színíű szappan, érdekes illattal.

mivel ez is teafás, ez is szárítja a pattanásokat én reggel-este mosok ezzel arcot.

mióta ezt a két dolgot használom a többi vackot már majdnem mind kidobáltam.

Sajnos peteéréskor, és menstruáláskor még ugyanúgy jönnek elő a pattik, ugye a hormonok miatt, szóval nem megszünteti a pattanásos bőrt, de ezzel a kezeléssel előbb elmúlnak!

Remélem neked is használni fog!

Egyébként folsavat szedek már 1 hónapja pluszba, mert én is sok jót olvastam róla.

Ez a hőgörbe dolog érdekes. nekem a hőm mindig nagyon alacsony, olyan 35.5 normál esetben. tegnap nagyon fáradt, és álmos lettem egyik percről a másikra, párom egyből hozta a lázmérőt, mert melegebb volt a homlokom, mint szokott, azt hittem lázas vagyok. a hőm most 36.7 volt, ami végülis magasabb a megszokottnál, de nem törődtem vele,mert nem volt lázam.

lehet hogy ez jelent valamit? vagy csak akkor érdemes beszélni a hőről, ha folyamatosan mérve van?

2015. febr. 17. 11:08
 18/30 anonim ***** válasza:

Péntekre nem váromm.

Ma már lett egy halvány + tesztem.

2 baba lesz. :-)

Drukk mindenkinek!

2015. febr. 17. 12:05
 19/30 anonim ***** válasza:

Utolsó: Gratulálok! Boldog babavárást :)

Más fórumokon is olvasom, hogy babadömping van:) Remélem mi is beállunk a sorba, hamarosan!

Kérdező: Köszönöm a részletesen tippet, ki fogom próbálni! Ahogy Te is írod az lenne az igazi, hogy az lehetne megakadályozni, hogy kialakuljon. Dehát arról a hormonok tehetnek. Szóval csak a kezelésükkel lehet valami kezdeni.

Az jó, ha szedsz folsavat. Én még magnéziumot is szedek, bár azt már nagyon régóta, mert észrevettem, hogy edzés közben, után görcsöl a lábam. Hajlamos voltam elszédülni is. Erre segített a magnézium. És, mint utánaolvastam a terhes nőknek is ajánlják.

A hőmérséklet: Az csak akkor számít, ha minden reggel közvetlen ébredés után méred. Ha már mozogsz napközben változhat, ezért ilyenkor már nem lehet következtetéseket levonni belőle.

Kérdező, Te mikor tesztelsz újra?

2015. febr. 17. 12:23
 20/30 anonim ***** válasza:
u.i: Elfelejtettem aláírni a 19. hozzászólást: Judit voltam:)
2015. febr. 17. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!