Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki itt köztetek, aki...

Van valaki itt köztetek, aki most hétvégére, okt4-5 ne várja? Mit éreztek, sikerült?

Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 13:35
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Igen én :) Vasárnapra nem várom. A mindjárt megjön érzésen kívül semmi és mindig halálpontos.. nem tudoooom! Izgulok :) Te?
2014. okt. 1. 13:47
 2/36 A kérdező kommentje:

Hát..nekem változó hosszúságúak a ciklusok, viszont a hőgörbémen jól látszott az ovu, így tudom, hogy most hétvégén nem kéne kopogtatnia a mikinek...

Egyenlőre szurkálást érzek időnként a méhem tájékán és a derekam kezdett el ma fájdogálni.

2014. okt. 1. 13:51
 3/36 anonim ***** válasza:
1. vagyok, nekem meg ilyenkor nem szokott még görcsölni a hasam.. gyanús :) Nekem az időzítés mindig jó volt, csak eddig nem szedtem a pajzsmirigyre bogyót és épp emiatt reménykedem most már :) Gondolom neked is nehéz kivárni a vasárnapot :)
2014. okt. 1. 14:06
 4/36 anonim ***** válasza:
Én hétfőre nem várom ;)
2014. okt. 1. 14:10
 5/36 anonim ***** válasza:
Jujj, lesz itt izgulás :)
2014. okt. 1. 14:15
 6/36 anonim ***** válasza:
Én mához egy hétre nem várom. :-)
2014. okt. 1. 14:17
 7/36 A kérdező kommentje:
Nehéz kivárni, de megéri. Felesleges csalódástól kímélhetjük meg magunkat!
2014. okt. 1. 14:18
 8/36 anonim ***** válasza:
1. vagyok, ki mióta próbálkozik? Első baba?
2014. okt. 1. 14:27
 9/36 anonim ***** válasza:
Szia! Én se várom....de ma csináltam egy tesztet s mintha lenne ott valami....egy pici valami. De az a tuti, ha nem jön meg. Mindenkinek drukkolok :) (mellfeszülés, hányinger s álmosság van). Csak ma megyek fogorvoshoz de kell kérnem érzéstelenítőt, mert gyökérkezelni kell a fogamat. Csak nem lesz baj?
2014. okt. 1. 14:54
 10/36 A kérdező kommentje:

A fogászati dolgokkal vigyázni kell, rá kell kérdezni, enm árthat-e.

1-nek: 3. hónapunk ez, 3. babával:-)

2014. okt. 1. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!