Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki itt köztetek, aki...

Van valaki itt köztetek, aki most hétvégére, okt4-5 ne várja? Mit éreztek, sikerült?

Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 13:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Ohh, sajnálom :( Én még reménykedem...megírom majd.

Én is mikor megjön, jön a dráma, pityergés és düh aztán az élet megy tovább és várom a következő hónapot :) Kitartás!

2014. okt. 2. 11:13
 22/36 anonim ***** válasza:
Soha, de soha nem jött még meg előbb (vasárnap nem kellene), most meg 2-3 napja már menzeszszerű görcseim vannak. Reggel arra ébredtem, hogy belenyilalt a cicimbe, most meg ilyen rózsaszínes folyásom van.. puffadok. Nem tom mi van. Ilyen még nem volt. Ez lehet beágyazódás??
2014. okt. 2. 13:17
 23/36 anonim ***** válasza:
Nekem is pecsételésem van, hétfő óta, én is vasárnapra nem várom. Viszont azt hiszem pont most jött meg rendesen. Pedig én is bíztam abban, hogy ez beágyazódás lehet....de sajna már nem hiszem :(
2014. okt. 2. 15:59
 24/36 anonim ***** válasza:
:/ Nekem még semmi, csak szúrkálás..
2014. okt. 3. 10:05
 25/36 anonim ***** válasza:
Nekem se szerencsére,maradjon is igy!!Most 2napos késésnél tartok,gyenge vizes,átlátszo folyáson és a derékfájáson kivül semmi.Ahhjjj bárcsak.....
2014. okt. 3. 10:33
 26/36 anonim ***** válasza:
4es vagyok. Sajnálom kérdező... :( Én holnap tesztelek... 12.dpo... kíváncsi vagyok.
2014. okt. 3. 10:51
 27/36 anonim ***** válasza:
Nicky te nem tesztelsz még?
2014. okt. 3. 14:00
 28/36 anonim ***** válasza:
Teszteltem de negativ lett :( abban bizok csak,hogy talán később volt ovum és még nem mutatja ki....viszont baromira fáj a derekam és kicsit görcsölök is,de a remény hal meg utoljára :)
2014. okt. 3. 14:06
 29/36 anonim ***** válasza:
Értem Nicky :/ Reménykedni addig lehet, amíg nem jön meg :) Vannak esetek, mikor még azután is.. a párom szerint már hülye leszek ettől a babakérdéstől lassan..
2014. okt. 3. 14:59
 30/36 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Sajna nekem is megjött, ráadásul 3 nappal korábban. :(
2014. okt. 4. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!