Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki hétvégére...

Van itt olyan aki hétvégére nem várja?

Figyelt kérdés
mit éreztek? tünetek stb
2014. okt. 7. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Igaz én már múlt hétvégére nem vártam, de azóta sincs semmi menzi. A tesztem negatív, viszont iszonyatosan fájnak mellbimbóim, néha görcsölget a hasam, sőt vmelyik nap iszonyatos hányinger tört rám melóban. Az első gyerkőccel is ugyanígy voltam anno, azért is furcsállom. Nem tudom mi lesz még.

Te érzel már vmit?

2014. okt. 7. 14:01
 2/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy korai de mégis hányingerem van, majd leszakad a derekam, mindjárt megjön érzés. bimbóérzékenység hullámokban,fent van a hőm. nagyon reménykedek (clostilos hónap két érett tüszővel indultam)
2014. okt. 7. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Szurkolok, hogy sikerüljön. :)
2014. okt. 7. 14:11
 4/9 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én csütörtökre nem várom.

Ez már a 6. próbálkozós hónap, minden tünetet produkáltam azóta.

Ma enyhült a mellfeszülés, ami úgy tudom nem jelent jót. Pé után azonnal bő folyásom lett, azóta is tart, 3-4 napon keresztül szurkált a méhem, illetve mindkét petefészkem, még ma is érzem ezt, bár enyhébben. Nem használok ovutesztet, nem hőmérőzök, próbálom természetesebben felfogni ezt a dolgot.

2014. okt. 7. 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem várom, de nagyon nem, egy hónapja hagytam abba a gyógyit, de remélem már sikerült is. Mondjuk nekem talán annyi tünetem van, hogy puffadok, és nagyon fáradt vagyok.

2014. okt. 7. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Lett valamelyikőtöknek azóta pozitív tesztje?
2014. okt. 9. 13:47
 7/9 A kérdező kommentje:
én holnap tesztelek, kíváncsi vagyok nagyon.
2014. okt. 9. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ma reggel megjött egy hét késés után. Majd legközelebb :)
2014. okt. 9. 19:19
 9/9 A kérdező kommentje:
és ismét egy negatív teszt.
2014. okt. 10. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!