Van itt olyan aki hétvégére nem várja?
Igaz én már múlt hétvégére nem vártam, de azóta sincs semmi menzi. A tesztem negatív, viszont iszonyatosan fájnak mellbimbóim, néha görcsölget a hasam, sőt vmelyik nap iszonyatos hányinger tört rám melóban. Az első gyerkőccel is ugyanígy voltam anno, azért is furcsállom. Nem tudom mi lesz még.
Te érzel már vmit?
Sziasztok!
Én csütörtökre nem várom.
Ez már a 6. próbálkozós hónap, minden tünetet produkáltam azóta.
Ma enyhült a mellfeszülés, ami úgy tudom nem jelent jót. Pé után azonnal bő folyásom lett, azóta is tart, 3-4 napon keresztül szurkált a méhem, illetve mindkét petefészkem, még ma is érzem ezt, bár enyhébben. Nem használok ovutesztet, nem hőmérőzök, próbálom természetesebben felfogni ezt a dolgot.
Szia!
Én sem várom, de nagyon nem, egy hónapja hagytam abba a gyógyit, de remélem már sikerült is. Mondjuk nekem talán annyi tünetem van, hogy puffadok, és nagyon fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!