Ki "nem várja" hétvégére?
Figyelt kérdés
Vannak terhességre utaló tünetek?2017. ápr. 6. 20:38
41/57 anonim válasza:
Kérdező: sajnálom :( Lehet hamarosan én is csatlakozom.
Szedsz valamit a siker érdekében?
A zumbásnak kalappal! Meg a többieknek is!
42/57 anonim válasza:
Ne keseredj el kérdező!
Új hónap új remény!
Szorítok!
43/57 anonim válasza:
Akinek idáig nem sikerült ne keseredjen el, jönni fog, ha úgy gondolja és amikor nem is számítotok rá. (én is így voltam, és most pozi a teszt) drukkolok mindenkinek és írjátok meg, ha változás van nálatok. :)
44/57 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmit a Gravidán kívül, mert minden vizsgálatom jó eredményt hozott. Ti szedtek még valami pluszt is?
2017. ápr. 10. 14:10
45/57 anonim válasza:
Én folsavat szedek 1 hónapja.Nővérem erre esküszik. :)
Terhes vitamint nem szeretnék,mert félek tőlük...
46/57 anonim válasza:
Kérdező: 3. és 21. napi vizsgálatod volt? Pajzsmirigy és cukor/inzulin is rendben van?
Kiderült, mi okozhatta a vetélést tavaly? Mennyi idős vagy?
Én szedek tiroxint pajzsmirigyre, és Femibiont, meg palástfű téát iszom a ciklus 2. felében, mert nekem a progeszteronom elég alacsony.
Ha nem sikerül magunktól, akkor májusban inszem.
Van már egy fiunk, ő is marha nehezen sikerül, de természetesen.
47/57 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigy, hormonok rendben voltak. Hsg vizglatom is jo lett. Gravidaban van folsav, szedjek meg pluszba? Nalunk is kovetkezo lehetoseg az inszeminacio. A vetelesem okakent a dokim azt mondta, hogy nem lett volna egeszseges.
2017. ápr. 10. 17:26
48/57 anonim válasza:
Én Elevitet szedek, peteres napján kezdtem el szedni és azóta is, és a 12. hétig fogom csak szedni, utána már nem.
49/57 anonim válasza:
Szerintem nem kell több folsav.Én félek ezektől a terhesvitaminoktól.
50/57 anonim válasza:
Miért félsz? :) nekem nőgyógyász ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!