Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki most hétvégére nem várja?

Keresztanya92 kérdése:

Van aki most hétvégére nem várja?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia én már babás vagyok 9+1 hetes. De ha múlt hónapban nem sikerült volna akkor most hétvégén nem várnám ;) 5 hetesen tudtam meg hogy babát várok ;) Drukkolok neked és mindenki másnak aki most nem várja :)
2016. jún. 4. 10:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek, jó egészséget! Neked mikor mutatta ki a teszt? Nekem ma van a nemvárt napja.
2016. jún. 4. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát igazából csak random csináltam egy tesztet. Mert párom mondta hogy csináljak tesztet mert tuti terhes vagyok. Én meg ki röhögtem. Mert mondtam neki hogy megfog jönni görcsöl a hasam. De csináljak tesztet. Hát megcsináltam és pozitív lett. Következő héten mentem dokihoz aki az mondta a doki hogy 5 hetes vagyok. Tehát 4 hetes voltam mikor pozitív lett a teszt. Egyáltalán nem görcsöltem rá baba témára nem is vettem tesztet. Mivel PCOS-es és IR-es vagyok így nem volt mérvadó hogy azért késik mert baba van. Én vizsgák után akartam el menni orvoshoz hogy ki vizsgáltattni magam hogy minden rendben van e mert eddig nem jött össze és ha nem hallgatok a páromra akkor lehet hogy 1 hónap múlva tudtam volna meg hogy x hetes terhes vagyok. Idén májusban volt 1 éve hogy abba hagytam a fogamzásgátló tablettát. És Júliusban kezdtünk a baba programba szóval kereken 10 hónapot vártunk rá. Igazából félig meddig le mondtunk róla mert a PCO és az IR miatt eleve 20% esély lett volna arra hogy természetes úton teherbe essek. Szóval hatalmas meglepetés volt 😍😍😍 38 napja késett mikor pozitív volt a teszt. De mint írtam a PCO és az IR miatt nem gyanakodtam azt hittem hogy szimplán csak kimarad most egy hónap :) Szóval én azt mondom hogy vannak még csodák 😍😍😍😘😘😘😄😄😄😊😊😊
2016. jún. 4. 11:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ilyen történeteket olvadni! :) Nekem ma van a nemvárt napja, semmi tünet, semmi jel se babára, se mensire , de reménykedek!
2016. jún. 4. 13:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Örülök neki hogy tetszett a történetem ;) Addig van remény amíg nem jön meg. Az első tünet általában az hogy elmaradt a menzi. A többi tünet az kB 6 hetes terhesség után jelentkezik legalábbis én akkor vettem észre. Bár volt előtte is émelygés. De mivel bölcsiben voltam gyakorlaton nem gyanakodtam mert azt hittem el kaptam valamit ;)😍😍
2016. jún. 4. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!