Ki "nem várja" hétvégére?
Figyelt kérdés
Vannak terhességre utaló tünetek?2017. ápr. 6. 20:38
11/57 anonim válasza:
Cukorterhelésen nem voltam. Én a kivizsgálások elején kérdeztem az orvosomat az ir és a pco esélyéről, de kikérdezett, és azt mondta, hogy nem valószínű, nincsenek meg a tünetei nálam. HAjhullás, menstruációs zavar, fáradékonyság, szőrösödés. Plusz kilóim vannak, de nem súlyos eset. Amúgy az étrendemben már 5-6 éve kizártam a kristálycukrot, fehérlisztet(persze vendégségben stb) megeszek egy-egy sütit, esetenként veszek péksüteményt. Életmódom sem olyan passzív: biciklivel, vagy gyalog megyek dolgozni+nem ülőmunkát végzek. Ez kicsit megnyugtató, bár gondoltam rá, hogy endokrinológussal mégiscsak megnézetném a biztonság kedvéért. Nálam inszem és stb még nem került szóba. Lombiktól pedig teljesen elzárkózom. Amúgy 28 vagyok, és a férjem is.
12/57 anonim válasza:
En meg 35 vagyok. A ferjem 38.
Csinaltam egy tesztet ma (Facelle) negativ lett. Kb 10-11 dpon lehetek.
Tobbiek csinaltatok tesztet mar?
13/57 anonim válasza:
Tegnap reggel egy 10-es erősségű hcgt, de semmit nem mutatott. Multheten hétfőn volt peteeresem, viszont tegnap este kíváncsiságból csináltam egy 15os Lh-t és szemmel látható második csík van.
14/57 anonim válasza:
Sőt ma reggel is csináltam 15os lht és látható a második csík. Csak nem tudom miért.
15/57 anonim válasza:
Hogyhogy miért? Mert sikerült :)
16/57 anonim válasza:
Nem a hcg mutatja a babát és nem az lh? :)
17/57 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy az lh teszt jóstesztként úgy működik, hogy minden nap tesztelsz, és ha folyamatosan erősödik, akkor valószínű sikerült. Én sosem csináltam, nem bízok benne.
18/57 anonim válasza:
Én is így tudom. Amiben lehet hinni :elmaradt menzi, pozitív terhességi teszt.
19/57 anonim válasza:
Bocsanat felreolvastam. 15os erossegu tesztnek olvastam. :(
Jostesztben en sem hiszek. Soha nem is csinaltam. En csak vasarnap tesztelek ujra.
Tusszenteskor kohogeskor huzodik a mehem. Es hanyingerem is van. Picit remelek de felek is h ismet nem sikerult
20/57 anonim válasza:
Csináltam hcg terhességi tesztet és szemmel jól látható két csíkos lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!