Ki "nem várja" hétvégére?
Figyelt kérdés
Vannak terhességre utaló tünetek?2017. ápr. 6. 20:38
51/57 A kérdező kommentje:
Sokan azt hiszik róluk, hogy hizlal. Pedig nem maga a tabletta hizlal, hanem a bennük található B vitaminok étvágyfokozók.
2017. ápr. 10. 19:31
52/57 anonim válasza:
Azért félek,mert régebben amikor még ezek nem voltak nem volt ennyi problémás gyerek.Amióta meg vannak azóta..oviban dolgozom és minden csoportban legalább 5 snis gyerek van.
Megaztán ha a kismama eszik rendesen sok zöldséget meg gyümölcsöt akkor ezek nem is kellenek.Ami meg olyan azt belehet szedni külön.A lányommal nem szedtem csak B vitamint meg folsavat később vasat és nincs is semmi.
A középső fiammal Gravidát szedtem és epilepsziás.A kicsivel szintén semmit és neki sincs baja.Nem mondom hogy tuti van összefüggés de inkább nem kockáztatok...nem tudhatod mi van benne... :(
53/57 anonim válasza:
Ma reggelre sem jött meg.Viszont fáj a hasam mintha bármikor megakarna.Szóval kezdem azt gondolni hogy tényleg bármikor....
54/57 anonim válasza:
Nekem ma is negativ teszt es meg lejjebb esett a hom. Szoval sztem en is kiestem.
55/57 anonim válasza:
Ne keseredjetek el, új hónap, újabb lehetőség ;)
56/57 anonim válasza:
Sziasztok. Azóta sikerült a baba? :)
57/57 anonim válasza:
Nekem igen, spontan lett egy kislanyunk is a fiunk melle, de 2018 majusban teszteltem csak pozitívat. Remélem azota már sokan babasodtak.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!