Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki "nem várja" hétvégére?

Ki "nem várja" hétvégére?

Figyelt kérdés
Vannak terhességre utaló tünetek?
2017. ápr. 6. 20:38
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy meg fog jönni, mert olyan tüneteim voltak és vannak még mindig, de a teszt bizonyította, hogy a kis életem rendezkedik oda bent. :) szóval reményt még ne add fel drukkolok!!
2017. ápr. 9. 06:11
 32/57 A kérdező kommentje:
Én eredetileg tegnapra nem vártam, és nem is jött meg. Elég fura lent a hasam, szúrkáló érzésem van, mintha feszülne belülről, de nem élem bele magam már, korábban hónapokig minden jelre azt hittem, hogy most sikerült :( nagyon nagyot csalódtam eddig :( múlt hónapban öt napot késett, nagyon bele éltem magam :( szívből gratulálok neked :) én még várok pár napot a teszttel.
2017. ápr. 9. 12:44
 33/57 anonim ***** válasza:
Nekem feszül,fáj a mellem,hányingerem van,émelygek sokszor.A hasam eddig olyan menzeszesen fát de az mára elmult.De ezek menzeszes jelek is lehetnek..sőt...valószínű.Holnapra nem várom.Ha valami csoda folytán nem jönne meg szerdán tesztelek,mert a párom akkor ér haza.Külföldön dolgozik és megígértem neki hogy megvárom a teszttel.Nekem már van 3 gyerkőcöm 10 év házasságból.Nagyon szeretjük egymást és szeretnénk egy közös babát.Remélem össze jön...
2017. ápr. 9. 13:04
 34/57 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked is a pozitív tesztért :)
2017. ápr. 9. 13:11
 35/57 anonim ***** válasza:
Én ma teszteltem, de negatív lett. Holnapra vagy keddre nem várom. Drukk mindenkinek!
2017. ápr. 9. 14:15
 36/57 anonim ***** válasza:

Imádok zumbázni és most délután szintén táncoltunk a fiammal amikor a hasam aljába belenyilalt.Olyan hirtelen erős fájdalom volt hogy le kellett ülnöm.Lehet jelzett a testem hogy álj?

Ilyen még nem volt...

2017. ápr. 9. 18:37
 37/57 A kérdező kommentje:
Én figyelnék a jelzésekre. Tavaly volt egy missed ab-om sajnos. De egyáltalán nem volt tervezett baba, sőt kifejezetten rossz hormoneredményeim voltak. Amíg nem tudtam róla dohányoztam. Aztán egyik reggel szívtam a cigit, és olyan erős hányingerem lett, hogy szó szerint öklendezni kezdtem. Akkor tudtam, hogy terhes vagyok, pedig nem sok reményem volt rá egészségügyileg.
2017. ápr. 9. 20:07
 38/57 anonim ***** válasza:

Kivel mi újság? Én holnap tesztelek újra, mert vasárnap negatív lett a teszt. Egyelőre nem jött meg.

De a hőm 36.6. Esett megint 1 tizedet...

2017. ápr. 10. 09:32
 39/57 anonim ***** válasza:
Nem jött meg ma reggel...viszont finoman szólva is rosszul vagyok...hányinger szédülés...eddig borzalmas.A mindjárt megjön érzés mára elmúlt.Szerdán tesztelek. (A zumbás vagyok.:) )
2017. ápr. 10. 09:35
 40/57 A kérdező kommentje:
Nekem ma reggel megjött ;(((
2017. ápr. 10. 11:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!