Ki nem várja a hétvégére vagy hétfőre? Van valami tüntetek?
Figyelt kérdés
2017. febr. 22. 10:18
1/26 anonim válasza:
Szia! Èn vasárnapra nem várom.Az elmúlt két napban szúrkált a hasam és majd leszakad a derekam menstruáció előt alatt nem szokott fájni de nem tudom jelent e valamit. :) Peteérésem 13-án volt.Te mikorra nem várod?
2/26 A kérdező kommentje:
Én hétfőre nem várom. Nekem a ciklus 11. napján volt full pozi az ovutesztem, másnap már negatív. Ott lehetett az ovum. Nekem néha szúrkál a méhem, van mikor erősebben és a cicik is érzékenyek. Remélem összejött. Harmadik babó lenne
2017. febr. 22. 12:57
3/26 anonim válasza:
Drukkolok!Hőt szoktad mérni? Nekem mostani peteérés óta 36.9-36.7 között mozog.Eddig még sosem ment 36.6 fölé és már a menstruációm előtt 4-5 nappal leszokott esni ezért is reménykedem ennyire. :)
4/26 A kérdező kommentje:
Nem szoktam mérni, a hőmérésben nem vagyok jártas. Azt pont ébredéskor kell igaz?
2017. febr. 22. 13:49
6/26 anonim válasza:
Szia ! Enis vasarnap-keddre nem varom!
Nekem alhasi szurkalasok vannak hol gyenge hol eros
Enyhe hanyinger
Szedules,szekrekedes faradekonysag
Melleim kozep ido ota erzekenyek derek fajas!!remeljuk baba van a dologban
Izguljunk egyutt😊😊
7/26 anonim válasza:
Eső vagyok,megy a drukk neked is kedves utolsó! :)
9/26 anonim válasza:
Koszonom szepen aranyos vagy
Neked igy megy a drukk
Am nekem is 8-14 ig volt pete eresem
De az ovulaciom 13 an
10/26 A kérdező kommentje:
Jajj de izgi!! Hasonlóak a tüneteink. Nekem is van székrekedésem. Elég kellemetlen. Néha hányinger és néha iszonyatos farkaséhség
2017. febr. 22. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!