Ki nem várja a hétvégére vagy hétfőre? Van valami tüntetek?
Szia #11!
Drukkolok!!
Én hétfőre nem várom, nagyon izgatott vagyok, holnap reggel megpróbálkozok egy teszttel. Nem bírok várni.
Akkor hétfőn együtt izgulunk :)
A férjem "szidni" kezdett, mikor megtudta, hogy tegnap reggel teszteltem; először azt hittem, hogy amiatt, mert túl hamar túlstresszelem magam, de kiderült, hogy azért, mert nélküle mertem megcsinálni a tesztet :) Úgyhogy a következővel várnom kell hétfő reggelig, ugyanis a férj holnap délutánra ér haza külföldről. :P
Semmi tünet... Se mensis, se olyasmi, amit a terhességre lehetne fogni. Illetve mensi előtti ingerlékenység - az bizony van. Tegnap és ma szúrni tudtam volna a szememmel minden kis semmiségért. Remélem tévedek, és nem a havit jelenti.
Nálad? Tünetek?
Csatlakozom enis lanyok
Mar irtam ide hogy enis vasarnap-keddig nem varom hat nekem sztem megfog jonni
Mindjart megjon erzesem van viszont a cicim nem faj kremes-atlatszo folyasom van es szedules kivancsi vagyoknenis
Enis ingerlekeny vagyok 😟 majd irjatok h mizus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!