Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a hétvégére vagy...

Ki nem várja a hétvégére vagy hétfőre? Van valami tüntetek?

Figyelt kérdés
2017. febr. 22. 10:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Csatlakoznék én is, 28-dika körül nem várom. Van valami fejlemény azóta nálatok? Nekem a szokásos mensi előtti tünetek közül csak a pattanásosodás van jelen most. Rendszertelen a mensim, úgyhogy akár ma is megjöhetett volna már. Ellőttem egy tesztet (korai, nincs mese) és full negatív. De a kicsi reménysugár még ott motoszkál!
2017. febr. 24. 13:29
 12/26 anonim ***** válasza:
Első vagyok nekem ma megjött :( Remélem többiek babásak :)
2017. febr. 24. 18:16
 13/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom kedves első. Drukkolok, a következő ciklus a tied legyen.
2017. febr. 24. 22:28
 14/26 A kérdező kommentje:

Szia #11!

Drukkolok!!

Én hétfőre nem várom, nagyon izgatott vagyok, holnap reggel megpróbálkozok egy teszttel. Nem bírok várni.

2017. febr. 24. 22:30
 15/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, teszteltél?
2017. febr. 25. 20:07
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem, mert éjszaka felsírt a kicsi és szaladtam gyorsan pisilni és utána kaptam észbe, hogy nem teszteltem. Rá 1,5-2 órával felkelt a nagy. Tehát ott is kiment a fejemből. Mostmár megvárom a hétfőt 😊
2017. febr. 25. 21:12
 17/26 anonim ***** válasza:

Akkor hétfőn együtt izgulunk :)

A férjem "szidni" kezdett, mikor megtudta, hogy tegnap reggel teszteltem; először azt hittem, hogy amiatt, mert túl hamar túlstresszelem magam, de kiderült, hogy azért, mert nélküle mertem megcsinálni a tesztet :) Úgyhogy a következővel várnom kell hétfő reggelig, ugyanis a férj holnap délutánra ér haza külföldről. :P

2017. febr. 25. 21:30
 18/26 A kérdező kommentje:
Drukkolok magunknak!!! Van valami tüneted?
2017. febr. 25. 21:52
 19/26 anonim ***** válasza:

Semmi tünet... Se mensis, se olyasmi, amit a terhességre lehetne fogni. Illetve mensi előtti ingerlékenység - az bizony van. Tegnap és ma szúrni tudtam volna a szememmel minden kis semmiségért. Remélem tévedek, és nem a havit jelenti.

Nálad? Tünetek?

2017. febr. 25. 22:01
 20/26 anonim ***** válasza:

Csatlakozom enis lanyok

Mar irtam ide hogy enis vasarnap-keddig nem varom hat nekem sztem megfog jonni

Mindjart megjon erzesem van viszont a cicim nem faj kremes-atlatszo folyasom van es szedules kivancsi vagyoknenis

Enis ingerlekeny vagyok 😟 majd irjatok h mizus

2017. febr. 25. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!